Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Ακριβώς όπως δεν υπάρχουν δύο απολύτως όμοιοι άνθρωποι, έτσι δεν μπορεί να υπάρξουν και δύο ακριβώς ίδιες σχέσεις. Όμως, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι στόχοι κάθε σχέσης, όλοι μας αναζητάμε το ίδιο πράγμα από την επαφή μας με το σύντροφό μας: να είμαστε ευτυχισμένοι.

Αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι στον σύντροφό τους δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή του.

Κι ενώ η κουλτούρα της εποχής, μας έχει οδηγήσει στο να πιστεύουμε ότι οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί και τα τέλεια οπίσθια είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη σχέση, τελικά δεν είμαστε τόσο ρηχοί όσο νομίζουμε.

Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σου για κάποιον, σύμφωνα με έρευνα της εφαρμογής γνωριμιών Plenty of Fish, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που αναζητούν όσοι είναι single και ψάχνουν για σχέση είναι να μπορούν να κάνουν ουσιαστικές συζητήσεις με τον άλλον.

Η έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της εφαρμογής απέδειξε ότι η συζήτηση και η καλή επικοινωνία είναι το πρώτο που αναζητούν οι άνθρωποι στις σχέσεις αφήνοντας το κριτήριο της εμφάνισης χιλιόμετρα πίσω. Για την ακρίβεια πιστεύουν ότι μια συζήτηση, ειδικά στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, είναι κρίσιμη αφού για 60% των συμμετεχόντων μπορεί να γίνει λόγος να ερωτευτούν κάποιον. Την ίδια στιγμή, 87% παραδέχτηκαν ότι βρίσκουν κάποιον πιο ελκυστικό μετά από μια βαθιά συζήτηση μαζί του.

Επιπλέον 58% των συμμετεχόντων δήλωσαν την κακή χρήση της γλώσσας και της γραμματικής Νο1 αιτία χωρισμού (πιο ψηλά και από το κακό σeξ). Σε περίπτωση που κάνεις τη συζήτηση γραπτώς, προσοχή και στην ορθογραφία λοιπόν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here