8 λέξεις: Απρόσμενες εξελίξεις! Εντολή δολοφονίας για την Κατερίνα!

145

8 λέξεις: Η Κατερίνα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μονάκριβου γιου της, του Φοίβου, μέσα στις φυλακές, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξανασταθεί στα πόδια της. Αλλά μάταια.

Η ίδια δεν μπορεί να αποδεχθεί το δυσάρεστο γεγονός, αλλά ούτε ότι οι δολοφόνοι του γιου της κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Έτσι, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και, με τη βοήθεια του Έκτορα, προσπαθεί να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο ‘Εκτορας μαζί με τον Κλήμη καταφέρνουν να μπλοκάρουν τις κάμερες του σπιτιού ενός εκ των μελών του κυκλώματος, του Βάσιλα. Έπειτα, το καλωδιώνουν με κάμερες και μικρόφωνα, προκειμένου να ξέρουν τι γίνεται στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης. Σύντομα, λοιπόν, η παρακολούθηση ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη θύμα.

Έκτοτε, ο ‘Εκτορας και ο Κλήμης είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην παρακολούθηση τους, περιμένοντας να ακούσουν το όνομα του θύματος και να προλάβουν τα χειρότερο. Δηλαδή να αποτρέψουν τη δολοφονία του. Κάποια στιγμή, οι δύο άντρες ακούν τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης να αναφέρουν το όνομα της Κατερίνας Μαρόγλου, για την οποία έχουν μάθει ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεσκεπάσει. Οπότε δίνουν εντολή θανάτου και ξεκινούν να σχεδιάζουν λεπτομερώς το σχέδιό τους.

Ο ‘Εκτορας, σοκαρισμένος απ’ αυτή την ανακάλυψη, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, συναντιέται με τον αστυνόμο Βρανά και του καταγγέλλει όσα γνωρίζει για το κύκλωμα αλλά και για το γεγονός πως οι επικεφαλής του σχεδιάζουν τη δολοφονία της Κατερίνας Μαρόγλου. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος Βρανάς προχωράει στη σύσταση μιας ισχυρής αστυνομικής ομάδας, η οποία θα έχει υπό στενή παρακολούθηση τη γυναίκα, χωρίς εκείνη να γνωρίζει το παραμικρό, για να μην κάνει κάποια λανθασμένη κίνηση που θα αποβεί μοιραία.

Αργότερα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης πληροφορούνται για το επικείμενο ταξίδι της Κατερίνας και του Μιλτιάδη στην Κέρκυρα, λόγω κάποιων προβλημάτων που έχει η κόρη τους. η Ιφιγένεια, με τον αγαπημένο της. Τότε οργανώνουν να γίνει στο νησί η δολοφονική επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Βέβαια, για αυτό έχουν ενημερωθεί σχετικά τόσο ο ‘Εκτορας όσο και ο αστυνόμος Βρανάς και κατ’ επέκταση η ομάδα του, προκειμένου να πάρουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ