8 Λέξεις: Έρχεται πρόωρο τέλος; Οι πιέσεις από το κανάλι

220

Η σχέση των υπευθύνων του ΣΚΑΪ με το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου παραμένει τεταμένη, με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στο κανάλι του Φαλήρου να μην αποκλείουν και ένα πρόωρο τέλος της σειράς «8 λέξεις».

Έντονη δυσφορία εξακολουθεί να επικρατεί στις τάξεις του ΣΚΑΪ για την απόφαση των δημιουργών της σειράς «8 λέξεις» να υπογράψουν εν μέσω της σεζόν αυτής συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega.

Το όλο θέμα φαίνεται να έχει απασχολήσει σοβαρά και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ το Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος φέρεται πολύ δυσαρεστημένος από τη στάση που επιφύλαξαν στο κανάλι του οι Ανδρέας Γεωργίου – Κούλλης Νικολάου έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους.

8 λέξεις: Λιγότερα επεισόδια & μικρότερη διάρκεια – Το τέλος της σειράς
Απόρροια του όλου τεταμένου κλίματος ήταν και οι πρώτες κινήσεις που είδαμε να γίνονται από τη πλευρά ΣΚΑΪ. Από τη στιγμή που διέρρευσε η συνεργασία του γνωστού δίδυμου με το Mega ο ΣΚΑΙ αντέδρασε μειώνοντας αρχικά τη διάρκεια προβολής της σειράς «8 λέξεις» κατά μία ώρα, προβάλλοντας ουσιαστικά ένα μονό επεισόδιο. Επιπροσθέτως, όπως λένε οι πληροφορίες του youfly.com, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ προχώρησαν στο κόψιμο 140 επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς από το αρχικό συμφωνηθέν σύνολο των 390 επεισοδίων.

Μετά τη μεγάλη αυτή μείωση του αριθμού των επεισοδίων οι δημιουργοί των «8 λέξεων» καλούνται κατά κάποιο τρόπο να προβούν σε τροποποιήσεις στο αρχικό στόρι της σειράς ακόμη και στο να δώσουν ένα πρόωρο τέλος στις «8 λέξεις» κάτι που δεν αποκλείουν να συμβεί οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα στο κανάλι του Φαλήρου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ