8 λέξεις: Φωτιές ανάβει η πρόταση γάμου του Σίμου στη Σμαράγδα

242

Νέες εξελίξεις έρχονται να αναστατώσουν και πάλι δύο από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς «8 λέξεις», αφού ο Σίμος κάνει πρόταση γάμου στη Σμαράγδα.

Αυτή τη φορά ο Σίμος είναι αποφασισμένος όσο ποτέ να προχωρήσει σοβαρά τη σχέση του με τη Σμαράγδα. Μια σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα εξακολουθεί να αντέχει. Η Σμαράγδα ωστόσο δείχνει να μη βιάζεται καθώς δεν θέλει να δώσει αφορμή στον Άκη Αρώνη φοβούμενη μη χάσει τη κηδεμονία της κόρης της. Βέβαια κι αυτή θέλει να είναι μαζί με το Σίμο, επιζητώντας τη συγκατοίκηση τους και για το λόγο αυτό προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τη συγκατάθεση του Άκη.

8 λέξεις: Ο Σίμος κάνει πρόταση γάμου στη Σμαράγδα
Η Σμαράγδα μιλάει για μια ακόμη φορά στον Άκη για το Σίμο ζητώντας την κατανόηση του. Όμως ο Αρώνης αντιδρά και της βάζει τις φωνές. «Σμαράγδα εσύ μπορείς να το θέλεις αλλά εγώ αρνούμαι το παιδί μου να βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με αυτό τον άνθρωπο ο οποίος νοιάζεται μόνο για τον τζόγο».

Όταν πληροφορείται ο Σίμος τη νέα αντίδραση του Αρώνη απογοητεύεται ξανά αλλά πεισμώνει κιόλας ζητώντας μάλιστα από τη Σμαράγδα να παντρευτούν. Η τελευταία προς στιγμή ξαφνιάζεται αλλά στη συνέχεια δείχνει να συμφωνεί με τη πρόταση του αγαπημένου της αποφασίζοντας από κοινού να παντρευτούν και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Την αγγελία του γάμου τους τη βλέπει η Αποστολία η οποία όμως κάνει τα «στραβά μάτια» και δεν λέει απολύτως τίποτα στον Άκη ο οποίος όταν μάθει τελικά για τον επικείμενο γάμο θα αντιδράσει. Αυτή τη φορά όμως η Σμαράγδα είναι αποφασισμένη να φθάσει μέχρι το τέλος.

Τί άλλες αντιδράσεις θα προκαλέσει στους ήρωες της σειράς, 8 λέξεις, η πρόταση γάμου που έκανε ο Σίμος στη Σμαράγδα; Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ