8 Λέξεις: Φρικτή επίθεση στην Ολυμπία – Σε πανικό η Εύα

1565

Ένα φρικτό γεγονός θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια. Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα βρεθεί η Ολυμπία, στις 8 Λέξεις, όταν έρθει αντιμέτωπη με μία απάνθρωπη επίθεση.

Όλος της ο κόσμος θα καταρρεύσει, με την Εύα και τον Νικηφόρο να προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Σε αυτό θα εμπλακεί και ο Σίμος, ο οποίος θα το μάθει και θα τρελαθεί από την αγωνία.

Τα τελευταία γεγονότα θα δημιουργήσουν σύγχυση στην μικρή Ολυμπία. Η ίδια θα ξεσπάσει με τον χειρότερο τρόπο, δείχνοντας την οργή της στους γονείς της. Θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο, άθελά της. Τί θα συμβεί στην μικρή πρωταγωνίστρια;

Πανικός σε Εύα και Ολυμπία
Μία τρομερή επίθεση στην Ολυμπία, θα δημιουργήσει μεγάλο πανικό, στις 8 Λέξεις. Ο Σίμος θα βρεθεί στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα που θα δεχτεί από το κύκλωμα. Η Εύα και ο Νικηφόρος θα κρύψουν την αλήθεια από την μικρή, εκείνη, όμως, θα το μάθει. Θα εξοργιστεί όταν μάθει πως οι γονείς της τής έκρυψαν κάτι τόσο σοβαρό.

Θα απομακρυνθεί από την Εύα, με τη σχέση τους να περνάει κρίση. Ένα βράδυ, θα βγει κρυφά από τον Νικηφόρο και την Εύα. Θα βρεθεί με την παρέα της, περνώντας όμορφα. Θέλοντας να ξεχάσει τα ψέματα που της είπαν οι γονείς της. Τότε, δύο νεαροί θα την προσεγγίσουν και θα της δώσουν να πιει αλκόολ. Μόνο που αυτό θα έχει κάτι μέσα, το οποίο θα την αφήσει αναίσθητη.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος ξυπνάει και δεν βρίσκει την Ολυμπία στο σπίτι. Μπαίνει στο αμάξι και παίρνει τους δρόμους, προκειμένου να την βρει. Κατανοεί πως η μικρή είναι ακόμη εξοργισμένη και θέλει να την βοηθήσει. Σύντομα, θα την εντοπίσει με τους δύο νεαρούς. Εκείνοι, προσπαθούν να βάλουν με τη βία την Ολυμπία στο αυτοκίνητό τους. Τα κίνητρά τους είναι σκοτεινά κι επικίνδυνα.

Σύμφωνα με το TV o’Clock, ο Νικηφόρος τρέχει για να τη σώσει. Το επόμενο πρωί η Ολυμπία συνειδητοποιεί πως η επίθεση που δέχτηκε, στις 8 Λέξεις, θα διέλυε τη ζωή της, εάν δε την έβρισκε ο Νικηφόρος. Του ζητάει να μη τίποτα στην Εύα. Μάταια, όμως. Η Εύα το μαθαίνει και πανικοβάλλεται.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ