8 Λέξεις: Η αντίδραση της Τζουλιάνας στον κίνδυνο της αδερφής της

1257

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» με τη μικρή Τζουλιάνα να καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση που αφορά την αδερφή της, το παιδί της Μιρέλας.

Η Ναυσικά μπρος στην επιμονή της Μιρέλας Κονταξή, της δεύτερης γυναίκας του πατέρα της Τζουλιάνας, για να τη βοηθήσει ανταποκρίνεται θετικά αφήνοντας τους όποιους δισταγμούς της στην άκρη. Το γεγονός ότι το παιδί της Μιρέλας πάσχει από λευχαιμία δεν την αφήνει ασυγκίνητη. Η Ναυσικά επιστρατεύει την όποια ψυχραιμία διαθέτει και αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βοηθήσει το παιδί να γίνει καλά.

8 λέξεις: Η Τζουλιάνα δέχεται να βοηθήσει το παιδί της Μιρέλας
Έτσι αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Τζουλιάνα η οποία βλέποντας τη Μιρέλα μέσα στο σπίτι τους αρχίζει να αναρωτιέται ποια είναι και τι θέλει. Η Ναυσικά εξηγεί στη Τζουλιάνα τι ακριβώς συμβαίνει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι η αδελφούλα της είναι άρρωστη και χρειάζεται τη βοήθεια της.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια στις 8 λέξεις, η Τζουλιάνα με την ωριμότητα που την διακρίνει, δέχεται χωρίς το παραμικρό δισταγμό να υποβληθεί σε όποια εξέταση χρειαστεί προκειμένου η αδελφή της, το παιδί της Μιρέλας, να γίνει καλά. Την επόμενη μέρα η Ναυσικά με τη Τζουλιάνα συναντούν τη Μιρέλλα και της ανακοινώνουν την απόφαση τους. Η τελευταία εμφανώς συγκινημένη τις ευχαριστεί, ενώ η Τζουλιάνα αδημονεί για την ώρα που θα συναντήσει την αδελφή της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ