8 λέξεις: Η εκρηκτική καλλονή που εισβάλλει στη σειρά

876

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε να εισβάλει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς 8 λέξεις του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για την εκρηκτική χορεύτρια Νάταλι Κάτερ η οποία κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη σειρά αυτή των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.

Η Νάταλι Κάτερ έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» το 2018 και παρά το γεγονός ότι έμεινε λίγο στο παιχνίδι, κατάφερε τα τραβήξει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Η πανέμορφη Νάταλι μεγάλωσε στην Κύπρο. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τον αθλητισμό και την ενόργανη γυμναστική γνωρίζοντας πολλές διακρίσεις.

Όμως, η επιμονή και η λατρεία της για τον χώρο γενικότερα της κίνησης και του χορού την οδήγησαν στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία πια ως χορεύτρια.

Η Νάταλι έκανε και μόντελινγκ, έχοντας ένα πλούσιο portfolio από φωτογραφίσεις και ενασχολήσεις της με το κομμάτι της μόδας. Η «εκρηκτική» Κύπρια όμως είναι και αρκετά δραστήρια στα social media και ειδικά στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 71.000 followers.

Νάταλι Κάτερ: Ποιος είναι ο ρόλος της στις 8 λέξεις
Η Νάταλι Κάτερ στις 8 λέξεις θα υποδυθεί μια νεαρή και όμορφη γυναίκα τη Δάφνη η οποία προσλαμβάνεται στη θέση της ιδιαιτέρας γραμματέα του Μιχαήλ. Τη Δάφνη έχει φροντίσει να τη στείλει στο γραφείο του Μιχαήλ ο Αιμίλιος με σκοπό να προσεγγίσει ερωτικά τον Έκτορα και να τον παγιδεύσει. Ο Έκτορας όπως θα δούμε δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τη παρουσία της Δάφνης στο γραφείο του Μιχαήλ. Πολύ σύντομα αρχίζει να τη φλερτάρει και με τη πρώτη ευκαιρία τη καλεί να βγούνε για φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ