8 Λέξεις: Η Ελισάβετ πολιορκεί ξανά τον Αιμίλιο – Νέο ειδύλλιο

942

Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι, με την Ελισάβετ να μη χάνει ευκαιρία, στις 8 Λέξεις. Η νεαρή πρωταγωνίστρια βλέπει τον μεγάλο της έρωτα μετά από καιρό και ενθουσιάζεται.

Η καρδιά της χτυπάει ξανά δυνατά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της. Γνωρίζοντας για την απώλεια του παιδιού του, η ελπίδα για διαζύγιο ξανά φουντώνει.

Οι συναντήσεις τους στο κανάλι, δημιουργούν ένταση στην Ελισάβετ. Ο Αιμίλιος, όμως, είναι ξεκάθαρος. Έχει υποσχεθεί στην Μάγδα, αλλά και στον εαυτό του πως δε θα γυρίσει στην Ελισάβετ. Όσο κι αν εκείνη επιμείνει. Το μυαλό του είναι στην πρωταγωνίστρια, η οποία υποφέρει μόνη της στο σπίτι. Ο θάνατος του μωρού της στοίχισε αρκετά.

Η Ελισάβετ, όμως, θέλει να κάνει την προσπάθειά της, στις 8 Λέξεις, με αποτέλεσμα ο Αιμίλιος να νιώθει άβολα στο κανάλι. Εκείνη του τονίζει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και πως δύσκολα θα καταφέρει να τον ξεπεράσει. Ο Αιμίλιος είναι κάθετος, όσο κι αν μέσα του πονάει. Της τονίζει πως δε θα είναι ξανά μαζί, όσο κι αν ένα κομμάτι του εαυτού του υποφέρει.

Στο μεταξύ, η Μάγδα χειροτερεύει στο σπίτι μόνη της. Οι σκέψεις πως ο σύζυγός της θα είναι με την ερωμένη του στον ίδιο χώρο, την τρελαίνουν. Έτσι, ο Αιμίλιος της ζητάει να πηγαίνει μαζί του στο κανάλι, για να είναι σίγουρη. Εκείνη τον ακολουθεί, με την Ελισάβετ να δυσανασχετεί. Οι ελπίδες της χάνονται ξανά. Δε τα παρατάει, όμως.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ