8 Λέξεις: Η Ελισάβετ τα παρατάει όλα και φεύγει στην Αργεντινή

2126

Κι όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Η Ελισάβετ αποφασίζει να τα παρατήσει όλα, στις 8 Λέξεις, για να ταξιδέψει στην Αργεντινή.

Η κατάσταση στο κανάλι, μετά την επιστροφή του Αιμίλιου, γίνεται αφόρητη. Ακόμη και ο Έκτορας εντυπωσιάζεται από την Δάφνη και αποχωρεί οριστικά από την ιδιαίτερη σχέση που είχαν αναπτύξει οι δυο τους.

Βλέποντας τον αγαπημένο της να αδιαφορεί για εκείνη, σε συνδυασμό με την παρουσία της Μάγδας στο κανάλι, η Ελισάβετ παίρνει την μεγάλη απόφαση. Άλλωστε, τίποτα δε την κρατάει πια, τόσο στο κανάλι, όσο και στην Ελλάδα. Όλα αλλάζουν στη ζωή της, με τα προβλήματα να γίνονται όλο και περισσότερα. Δεν βρίσκει πουθενά παρηγοριά, ούτε στην αγαπημένη της Ηλιάνα.

Έτσι, η Ελισάβετ ανακοινώνει πως θα μετακομίσει στην Αργεντινή, με τους πάντες να μένουν άφωνοι, στις 8 Λέξεις. Η ηρωίδα δηλώνει πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μακριά από όλους και από όλα. Δεν αντέχει άλλο, ούτε τη δημοσιότητα, ούτε την απόρριψη σε ερωτικό και κοινωνικό επίπεδο. Άλλωστε, οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Αργεντινή, είναι δελεαστικές.

Ο Σίμος μαθαίνει πρώτος τα νέα και σοκάρεται. Δε μπορεί να πιστέψει πως το δυνατό του χαρτί θα τον αφήσει. Η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή τον τελευταίο καιρό. Προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο, όμως εκείνη είναι κάθετη. Η Αργεντινή περιμένει την Ελισάβετ, με την ίδια να μην αλλάζει εύκολα γνώμη, στις 8 Λέξεις.

Τα νέα, φυσικά, φτάνουν γρήγορα και παντού. Κανείς δε χαίρεται ιδιαίτερα με την απόφαση αυτή. Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών θα είναι συγκλονιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ