8 Λέξεις: Η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο πως είναι έγκυος

136

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε την ‘Ελλη να ανακοινώνει στον Φρίξο μετά το χωρισμό τους πως έγινε θαύμα και είναι έγκυος στο παιδί του.

Όσα θα δούμε απόψε στις 8 Λέξεις
Επεισόδιο 184 -16/3

Η Εύα με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να κάνουν παιδί και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Στο μεταξύ, η Γεωργία μιλάει στον Έκτορα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον εκβιασμό που δέχεται τα τελευταία χρόνια. Ο Μιχαήλ προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τη Βικτώρια να μεταφέρει την εταιρία της στην Αθήνα. Η μικρή Τζουλιάνα δείχνει να ανησυχεί πολύ για την αδερφή της και η Ναυσικά προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καθησυχάσει.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος δίνει στη Ναυσικά το δώρο της, ελπίζοντας ότι θα το εκτιμήσει, για ακόμα μια φορά όμως πέφτει σε «τοίχο». Ο Φρίξος ενθουσιάζεται με τις ικανότητες της Αλίκης και την προσλαμβάνει αμέσως στο σουβλατζίδικο. Η Ναυσικά πουλάει το αρχοντικό της στην Κέρκυρα και δίνει τα χρήματα από την πώληση στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα. Δημήτρης και Μάρκος είναι έτοιμοι για να αρχίσουν την παράνομη συνεργασία τους. Παράλληλα, η Έλλη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στον Φρίξο.

Έλλη και Φρίξος μάλιστα στις 8 Λέξεις παντρεύονται
Ο Φρίξος, μετά από πολύ κόπο, πείθει τελικά την Ελλη για τη μεταμέλειά του και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Στο μεταξύ η Ελλη, χαρούμενη με όλη αυτή την εξέλιξη, ανακοινώνει και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό στον Φρίξο: «Καλά, δεν θα το πιστέψεις. Αγάπη μου, έγινε θαύμα. Είμαι έγκυος. Περιμένουμε παιδάκι. Μπορείς να κάνεις παιδιά, είδες;», του λέει.

Ο Φρίξος όμως, που της έχει πει ψέματα στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδία, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Εκπληκτη λοιπόν η Ελλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Ποιο θαύμα; Μια χαρά μπορώ να κάνω παιδιά. Ετσι το είπα τότε. Στην απελπισία μου για να σε κάνω να σταματήσεις να θέλεις να παντρευτούμε», απολογείται.

Η Ελλη φυσικά τον συγχωρεί και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Ελλη. Ο Φρίξος, με όλες τις τυπικότητες, της ζητάει να παντρευτούν: «Τώρα σου κάνω και επίσημα και ολόσωστα πρόταση γάμου. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει.

Η Ελλη δέχεται και το ζευγάρι αρχίζει να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες καθώς η εγκυμοσύνη της Ελλης δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα τα ανακοινώνουν και στην Ιφιγένεια με τον Σπύρο που αποφασίζουν να είναι οι κουμπάροι τους.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ