8 Λέξεις: Η Μάγδα ξανά στο νοσοκομείο, δίνει μάχη για τη ζωή της

847

Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για γάμους και χαρές, στο σπίτι του Αιμίλιου επικρατεί ο απόλυτος πανικός.

Κι αυτό γιατί η Μάγδα οδηγείται ξανά στο νοσοκομείο, στις 8 Λέξεις, με την κατάσταση να είναι πολύ σοβαρή, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτή τη φορά η υγεία της είναι σε κρίσιμο στάδιο, καθώς δεν απειλείται μόνον η σωματική, αλλά και η ψυχική.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η πρωταγωνίστρια βιώνει πολύ άσχημα την απώλεια του παιδιού της. Μάλιστα, η επιστροφή του Αιμίλιου στο κανάλι, δεν ευνοεί καθόλου την ψυχική της ηρεμία. Στην σκέψη πως ο σύντροφός της θα συναντάει την ερωμένη του σε καθημερινή βάση, υποφέρει. Ο Αιμίλιος κάνει τα πάντα για να την καθησυχάσει, είναι όμως μάταιο.

Έτσι, μία ημέρα γυρίζει σπίτι και βλέπει την Μάγδα αναίσθητη και την οδηγεί στο νοσοκομείο, όπου και ενημερώνεται για την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε, στις 8 Λέξεις. Ο κόσμος του καταρρέει για ακόμη μια φορά. Οι ενοχές ξεκινούν ξανά, αυτή τη φορά, όμως, είναι πιο πολλές. Δεν έπρεπε να την αφήσει μόνη της στο σπίτι, δεν έπρεπε να φύγει από κοντά της.

Η Μάγδα δίνει μάχη με τη ζωή της, με τους γιατρούς να διχάζονται. Από τη μία είναι αισιόδοξοι, καθώς η ηρωίδα μας έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, από την άλλη, όμως, ανησυχούν πολύ για την ψυχολογία της. Ο Αιμίλιος αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Μάγδα πρέπει να βρει τον χαμένο της εαυτό και να ξεπεράσει το μεγάλο σοκ που την οδήγησε δύο φορές στον θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ