8 Λέξεις: Η Μάγδα λέει το ναι σε μια ακόμη εξωσωματική

109

Ο Αιμίλιος αποφασίζει να πείσει την Μάγδα για μία ακόμη εξωσωματική, στις 8 Λέξεις. Παρόλο που αντιλαμβάνεται πως η διαδικασία αυτή είναι δύσκολη για την αγαπημένη του, θέλει να παλέψουν ξανά για την οικογένεια που πάντοτε ήθελαν. Βέβαια, η Μάγδα συνεχίζει να υποφέρει με την απώλεια του μωρού της, αλλά και από τις υποψίες της για τον Αιμίλιο.

Οι ώρες που περνάει στο γραφείο, φαίνονται σαν εφιάλτης για την ίδια. Αγχώνεται διαρκώς για το εάν ο σύζυγός της επιστρέψει στην Ελισάβετ. Κάθεται αρκετές ώρες μόνη της και βυθίζεται στις σκέψεις της. Η θλίψη την κυριεύει καθημερινά. Ο Αιμίλιος, όμως, έρχεται για να δώσει λύση στους προβληματισμούς της.

Την πλησιάζει γλυκά και της εξηγεί πως αξίζει να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια. Της το τονίζει καθημερινά, με εκείνη να ξεσπάει. Δε θέλει να ακούσει ξανά τη λέξη εγκυμοσύνη και παιδί. Ο πόνος είναι ακόμα βαθύς για εκείνη. Βέβαια, στο τέλος, το φως και η ελπίδα στην ψυχή της έρχονται. Τον αγαπάει αυτόν τον άντρα και θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Έτσι, η Μάγδα δέχεται να προσπαθήσουν με μία νέα εξωσωματική, με αποτέλεσμα ο Αιμίλιος να πετάει στα σύννεφα, στις 8 Λέξεις. Το ζευγάρι ξεκινάει τις απαραίτητες διαδικασίες, με τη χαρά τους να μη κρύβεται. Μία μεγάλη αρχή, είναι αρκετή για να αλλάξει τα πάντα.

Μόνο που, οι ανατροπές είναι πολλές. Θα καταφέρουν να πετύχουν αυτό που θέλουν, χτίζοντας μια χαρούμενη οικογένεια;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ