8 Λέξεις: Η μικρή Τζουλιάνα δεν είναι συμβατή με την αδερφή της

430

Σοκαριστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά. Η Ναυσικά μαθαίνει πως η μικρή Τζουλιάνα δεν είναι συμβατή με την αδερφή της, στις 8 Λέξεις, με αποτέλεσμα Μιρέλλα και Ναυσικά να έρχονται σε νέα σύγκρουση.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο. Στο μεταξύ, η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει. Έτσι, αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την πρωταγωνίστρια.

Αρνητική η Τζουλιάνα – Οργή ανάμεσα σε Ναυσικά και Μιρέλλα
Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Μιρέλλα στο αποψινό επεισόδιο. Η Ναυσικά, δυστυχώς, ανακοινώνει πως η μικρή της Τζουλιάνα δεν είναι συμβατή με την αδερφή της, με αποτέλεσμα η Μιρέλλα να εξοργίζεται, στις 8 Λέξεις.

Η στιγμή της ανακοίνωσης είναι πολύ συγκινητική. Το γεμάτο ελπίδες πρόσωπο της Μιρέλλας, σκοτεινιάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως δύο βιολογικές αδελφές δεν είναι συμβατές. Η Τζουλιάνα ήταν η μόνη της ελπίδα για να σωθεί το μικρό της κοριτσάκι. Μάταια, όμως.

Η Ναυσικά ζητάει από την Μιρέλλα να φέρει σε επικοινωνία την μικρή με την αδερφή της. Εκείνη, όμως αρνείται. Από τη στιγμή που δε μπορεί να την βοηθήσει, η μικρή θα γίνει παρελθόν για την οικογένειά της. Θα κάνουν σα να μη συνέβη τίποτα ποτέ.

Απελπισμένη η Ναυσικά, επιμένει στη γνωριμία των κοριτσιών. Η Τζουλιάνα επιθυμεί να δει από κοντά την αδελφή της, κάτι που δε θα μπορέσει να της αρνηθεί εύκολα η πρωταγωνίστρια. Πώς θα εξηγήσει σε ένα μικρό παιδί πως η μητέρα της αδελφής της δε θέλει να τις φέρει σε επαφή, από τη στιγμή που δεν κέρδισε αυτό που ήθελε;

Η Μιρέλλα έβλεπε αυτή την κατάσταση με την Τζουλιάνα, σαν μία μεγάλη συνεργασία, στις 8 Λέξεις. Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα κατάφεραν, δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουν περαιτέρω επαφές. Πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση η Ναυσικά;

Στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ