8 λέξεις: Μεγάλο ατύχημα οδηγεί σε άγριους καβγάδες

1501

Η Βικτώρια και ο Άκης Αρώνης μετά από ένα ατύχημα μπαίνουν σε αλυσιδωτές περιπέτειες στη σειρά 8 Λέξεις καθώς καλούνται να πάρουν καίριες αποφάσεις για να προλάβουν τα χειρότερα.

8 Λέξεις: Βικτώρια και Αρώνης σε περιπέτειες
Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα που συνέβει καθώς ένα από τα πετρελαιοφόρα πλοία της που έχει συνεταιρικά εκείνη και ο Άκης Αρώνης πήρε φωτιά ανοιχτά του ωκεανού, προκαλώντας μεγάλη οικολογική καταστροφή. Η ζημιά του πλοίου είναι τεράστια. Ενώ εξίσου τεράστια είναι και η μόλυνση της θαλάσσιας περιοχής που κατέπλεε.

Η Βικτώρια – ο Αρώνης και το πρόστιμο για την οικολογική καταστροφή
Η άσχημη αυτή εξέλιξη βάζει τη Βικτώρια σε περιπέτειες. Και την φέρνει αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τον Άκη Αρώνη με τον οποίο έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Στο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις που θα δούμε ο Άκης Αρώνης δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα πρόστιμα για την καταστροφή που προκάλεσε το ατύχημα σε αντίθεση με την Βικτώρια. Και με το γνώριμο τρόπο που τον διακρίνει εξηγεί στην Βικτώρια ότι θα λύσει το θέμα όπως αυτός ξέρει καλά προκαλώντας την αμηχανία της.

Από την άλλη πλευρά ο Μιχαήλ όταν μαθαίνει τα νέα για το τάνκερ της Βικτώριας από την ίδια την αγαπημένη του, της εξηγεί ότι παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του, η Αναγέννηση, θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της.

8 λέξεις: Η Βικτώρια αποφασίζει να αγνοήσει τον Αρώνη
Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια περνάνε μια ακόμα δοκιμασία σαν ζευγάρι, καθώς το ναυτικό ατύχημα τους βρίσκει σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά. Καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα.

Η Βικτώρια μετά από ώριμη σκέψη σπεύδει στο γραφείο του Άκη Αρώνη. Και του ξεκαθαρίζει πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα πρόστιμα για τη μόλυνση που προκάλεσε το πλοίο τους. Ενώ εκείνος επιμένει να είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει.

Για τη νέα της αυτή στάση η Βικτώρια ενημερώνει το Μιχαήλ. Ο οποίος με μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση, ακούει από το στόμα της αγαπημένης του, την απόφαση της να αγνοήσει τον Αρώνη και να πληρώσει τα πρόστιμα για την μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ