8 Λέξεις: O Άλκης φεύγει στο εξωτερικό – Ράκος ο Μιλτιάδης

1008

Μία πολύ συγκινητική σκηνή θα χαρίσουν ο Άλκης και ο Μιλτιάδης, στις 8 Λέξεις. Πατέρας και γιος έχουν έρθει πολύ κοντά στα τελευταία επεισόδια, πηγαίνοντας κόντρα σε όσους δε τους ήθελαν μαζί. Ο Μιλτιάδης δε δίστασε να διαλύσει τον γάμο του με την Κατερίνα, προκειμένου να αγκαλιάσει με αγάπη και στοργή το παιδί του.

Το διαζύγιο ήχησε σαν βόμβα στην οικογένεια, με τον Μιλτιάδη να φεύγει από το σπίτι. Η διαμονή του στον Άλκη έφερε τους δύο πρωταγωνιστές ακόμη πιο κοντά. Η Ιφιγένεια χάρηκε με την είδηση πως έχει έναν αδελφό, με την ίδια να πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Άλκη. Κι ενώ φαίνεται πως ο μικρός βρήκε μια οικογένεια, όλα είναι έτοιμα να σβήσουν, μέσα σε μια στιγμή.

Η στιγμή του αποχωρισμού
Ο Άλκης και ο Μιλτιάδης θα βρεθούν σε μία πολύ δύσκολη θέση, στις 8 Λέξεις. Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα ανακοινώσει στον πατέρα του την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Άλκης θα δεχτεί μία πρόταση για ένα πολύ καλό μεταπτυχιακό στην Αμερική. Η υποτροφία αυτή θα σταθεί η αφορμή για να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο.

Ο Μιλτιάδης θα χαρεί με την ευκαιρία που δίνεται στον γιο του. Παράλληλα, όμως, θα εκφράσει δυσαρέσκεια. Τον χάνει, τώρα που τον βρήκε. Τώρα που δέθηκαν και πέρασαν χρόνο σαν πατέρας και γιος. Η στενοχώρια του φαίνεται από την πρώτη στιγμή στο βλέμμα του. Η ψυχή του διχάζεται. Θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Η ώρα του αποχωρισμού, όμως, τον διαλύει.

Όσο ο Άλκης ετοιμάζεται για την Αμερική, ο Μιλτιάδης καταρρέει, στις 8 Λέξεις. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια βρίσκει την ευκαιρία να φέρει τους γονείς της πιο κοντά, όμως τα σχέδιά της βυθίζονται. Η ρήξη στο ζευγάρι φαίνεται πως είναι οριστική.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ