8 Λέξεις: Ο Φρίξος καταγγέλλει την Ηλιάνα στην αστυνομία

2802

Η ηρωίδα μας μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και χάνει το μυαλό της. Θεωρεί πως αυτή η στιγμή, είναι η καλύτερη για να περάσει στην αντεπίθεση με το να εκδικηθεί. Έτσι, ταξιδεύει ως την Κέρκυρα, με σκοπό να τον έχει κοντά της. Φυσικά, η Ηλιάνα δεν υποψιάζεται πως εκτός από τον Οδυσσέα, είναι ικανός και ο Φρίξος να φτάσει στα άκρα, στις 8 Λέξεις.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Ηλιάνα του ζητάει να μιλήσουν. Ο Οδυσσέας παγώνει, με την ίδια να έχει ένα αθώο βλέμμα, γεμάτο γαλήνη. Του ξεκαθαρίζει πως δε τον έχει ξεπεράσει ακόμη. Εκείνος, φυσικά, εξοργίζεται. Η κατάσταση βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου. Πώς θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές;

Ένα βήμα πριν τη φυλακή
Ο Φρίξος παρατηρεί πως ο Οδυσσέας αγριεύεται από την στάση που κρατά η Ηλιάνα στις 8 Λέξεις και προβληματίζεται. Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται στην Κέρκυρα και παρακολουθεί κάθε κίνηση του πρώην αγαπημένου της. Κυνηγάει παντού τον Οδυσσέα, ενώ δε σταματά να τον πιέζει. Ο στόχος της; Να τον ρίξει στην ίδια της την παγίδα.

Η Ηλιάνα θέλει με κάθε τρόπο ο Οδυσσέας να γυρίσει κοντά της. Θέλει να είναι ξανά μαζί. Τα συναισθήματά της για εκείνον μπλέκονται όλο και περισσότερο. Από τη μία η ψυχή της φωνάζει για εκδίκηση, από την άλλη διαλυμένα κομμάτια ενώνονται ξανά μέσα της. Μήπως, πράγματι, δε τον έχει ξεπεράσει ακόμη; Μήπως αυτό το εκδικητικό σχέδιο φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα θαμμένα;

Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα έξω από το ατελιέ του Οδυσσέα και εξοργίζεται, στις 8 Λέξεις. Αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε έλεγχο και αποφασίζει να επέμβει. Η μόνη λύση, είναι η αστυνομία. Η Ηλιάνα φέρεται περίεργα και επικίνδυνα. Πρέπει με κάθε τρόπο να την προλάβει, πριν ξεσπάσει μεγαλύτερο κακό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ