8 Λέξεις: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπαίνει στη σειρά και έδωσε το πιο δυνατό spoiler!

695

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καλεσμένος στο love it μίλησε για την εισβολή του στις 8 Λέξεις και έδωσε και ένα spoiler για τη σειρά!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε με το τρίπτυχο της επιτυχίας, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου. Έχουμε αρκετά καλή χημεία θα έλεγα».

Και τόνισε: «Θα με δείτε, ναι, στον ρόλο του Αλέξη Παππά. Μπαίνω στη σειρά και γίνομαι ο Αλέκος που, θα έλεγα, δεν είναι και το καλύτερο παιδάκι. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη, την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και έχει πληροφορίες που μπορεί να τους στείλουν στην φυλακή. Το ίδιο κάνει και στη γυναίκα του, την εκβιάζει. Την έχει παντρευτεί για τα λεφτά, κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες στο ζευγάρι και θα αποκαλυφθεί ότι ζουν έναν λευκό γάμο. Όταν όλο αυτό θα έρθει στην αντίληψη του Αρώνη, εκεί θα αγριέψουν τα πράγματα. Για όσους παρακολουθούν τη σειρά και έχουν εικόνα για τον χαρακτήρα του Αρώνη, μπορούν να καταλάβουν».

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα εγώ, σαν Γιάννης, δεν έχω κάνει κάποια σχέση για τα χρήματα ούτε για να εξελιχθώ επαγγελματικά» τόνισε, επίσης, ο ηθοποιός εκφράζοντας πόσο μακριά είναι από τον ήρωα τον οποίο θα υποδύεται πλέον στο σίριαλ του ΣΚΑΪ. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κόντρα αυτό που ζω στις 8 Λέξεις».

Και υπογράμμισε: «αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ σαν ηθοποιός ούτε ρώτησα λεπτομέρειες. Από κει και πέρα, όταν μπαίνεις σε ένα σίριαλ που τρέχει ήδη, αυτό έχει μια δυσκολία γιατί μπαίνεις σε μία ομάδα που είναι ήδη αρκετά δεμένη και δουλεύουν έναν χρόνο μαζί. Ειδικά για μένα που είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με τους συνεργάτες μου, την χρειάζομαι αυτή την επαφή. Θα έλεγα ότι στην αρχή δηλαδή είναι λίγο άβολο που μπαίνεις σε μια ομάδα που είναι αρκετό χρόνο μαζί, αλλά δεν το αισθάνθηκα τόσο γιατί με τα περισσότερα παιδιά και έχω συνεργαστεί και με δέχθηκαν πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ