8 Λέξεις: Ο Σπύρος σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο με την Ιφιγένεια

231

Νέο επεισόδιο απόψε 8/2 στη σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται, καθώς η Ελισάβετ δεν μπορεί να αντισταθεί στον Αιμίλιο ενώ Σπύρος σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο.

8 Λέξεις, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 163 – Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη. Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια και να προχωρήσει με την Αλκμήνη αλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί.

Ο Μάρκος επιμένει ότι ο άντρας με τον οποίο έχει δεσμό η Αντριάνα είναι απατεώνας, αλλά εκείνη δεν πείθεται. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα. Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Η Ελισάβετ, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να αντισταθεί στον Αιμίλιο. Ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ