8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Ένα βίντεο «βόμβα» στα χέρια του Αρώνη! – Τί δείχνει

376

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Αρώνης συνεχίζει να βρίσκεται σε άγνοια κινδύνου, στις 8 Λέξεις, μέχρι που ένα βίντεο φτάνει στα χέρια του και του αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή! Η Ηλιάνα συνεχίζει τις έρευνές της, με σκοπό να ξεσκεπάσει τις δουλειές του αδελφού της, αλλά και της Μαίρης Ταβουλάρη. Είναι σίγουρο πως κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από αυτή τη συνεργασία.

Έτσι, μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια να αποσπάσει πληροφορίες μέσα από το λάπτοπ της Μαίρης, αποφασίζει να δράσει αλλιώς. Παρακολουθεί στενά τον αδελφό της, αλλά και την Μαίρη, με την ίδια να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην αποκάλυψη της μυστικής εταιρείας. Στο μεταξύ, οι δύο πρωταγωνιστές συνεχίζουν να βγάζουν χρήματα στις πλάτες του Αρώνη. Ως που θα φτάσει αυτό;

Το σοκαριστικό βίντεο που φέρνει εντάσεις

Η Ηλιάνα συνεχίζει τις τακτικές επισκέψεις της στην εταιρεία. Άλλωστε, η παρουσία του Παύλου, την κάνει να θέλει να περνάει περισσότερες ώρες κοντά του. Ποτέ, όμως, δεν ξεχνάει τον στόχο της. Επιμένει πως ο αδερφός της κρύβει κάτι παράνομο από τον πατέρα της και ξεκινάει εντατικό ψάξιμο. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα ένα βίντεο, με το οποίο ο Αρώνης θα πάθει σοκ, στις 8 Λέξεις.

Τί σημαίνει αυτό; Η Ηλιάνα, για ακόμη μια φορά, επιχειρεί να καταγράψει μυστικά συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης. Χωρίς να την αντιληφθούν, ηχογραφεί τις φωνές τους, οι οποίες μόνο ανταγωνιστικές δε φαίνονται. Μέσα από το βίντεο γίνεται γνωστό πως τα άτομα αυτά έχουν μία… ιδιαίτερη συνεργασία! Η Ηλιάνα στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον πατέρα της, με συνέπεια ο Αρώνης να γίνεται έξω φρενών!

Ποιες θα είναι οι συνέπειες και πως θα δικαιολογηθούν ο Δημήτρης και η Μαίρη; Θα καταφέρει η γυναίκα – αράχνη να καλύψει με την ευστροφία της τα όσα είδε και άκουσε ο Αρώνης ή η μυστική της επιχείρηση θα διαλυθεί οριστικά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ