8 Λέξεις Spoiler: Ο Άκης Πιάνει Στα Πράσα Τον Σίμο Με Την Σμαράγδα

612

8 Λέξεις Spoiler: Ο Ακης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι.

Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο. Στην Κέρκυρα η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση.

Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, ο Ακης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του λέει: «θα χωρίσω με τον Δημήτρη, σου το υπόσχομαι. Σήμερα κιόλας θα του το πω».

Η Ερση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη: «Οδυσσέα, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Αισθάνθηκα προδομένη, δεν το περίμενα. Όμως εντάξει, πρέπει να το παραδεχτώ ότι το παρατράβηξα και δεν έπρεπε», απολογείται… Με έκπληξη όμως και απογοήτευση, η Ερση καταλαβαίνει ότι ο Οδυσσέας έχει αλλάξει στάση και πλέον είναι αυτός που θέλει να χωρίσουν: «Ας πρόσεχες, Ερση μου. Αυτό που δεν μπορώ να σου συγχωρήσω είναι ότι δεν με πίστεψες, έπαψες να μου έχεις εμπιστοσύνη και λυπάμαι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια σχέση χωρίς να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ας χωρίσουμε καλύτερα», της λέει.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Δημήτρη, έτοιμη να του ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος. Ο Αιμίλιος. αποφασισμένος μην αφήσει τον Ακη να περάσει το δικό του. Παραιτείται από τη θέση του στο κανάλι, παρά τις εκκλήσεις του Αλέκου να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

Ο Νικηφόρος, που πλέον υποψιάζεται τον Μάρκο για τα αναβολικά, ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν του Στηβ και βρίσκει κάποια πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία. Παράλληλα, κι ενώ ο Μπρούνο τον πιέζει αφόρητα, ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ