8 ΛΕΞΕΙΣ SPOILER: Οι Μαρόγλου διαλύονται! O Μιλτιάδης καταδίδει τον γιο του!

511

Δραματικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς του ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ όπου θα δούμε να συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με το «mytv», έχει να κάνει με τον Μιλτιάδη, ο οποίος επιβεβαιώνει πως ο γιος του, ο Φοίβος, είναι ψυχρός δολοφόνος. Έτσι, αποφασίζει να τον καταδώσει στην Αστυνομία και να πάρει την τιμωρία που του αξίζει! Βέβαια, αυτή του η απόφαση διαλύει την οικογένεια του και ειδικά την Κατερίνα…

Ο Μιλτιάδης, από την ημέρα που έμαθε από τον Έκτορα πως ο Φοίβος εκτελεί συμβόλαια θανάτου, έχει χάσει τον ύπνο του και κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει αν είναι αλήθεια ή όχι. Γι’ αυτόν τον λόγο, πρόσφατα, μπήκε κρυφό στο διαμέρισμα του γιου του και πήρε κάτι δικό του, ώστε να μάθει αν το DΝΑ του ταιριάζει με αυτό του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη, που διαφεύγει.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι ο γιος του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος και παίρνει μία παράταση χρόνου από τον αστυνόμο. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, ζητάει από την Κατερίνα να μιλήσουν για ένα πολύ σημαντικό θέμα και της εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον γιο τους. Η Κατερίνα, στο άκουσμα της είδησης, τρελαίνεται, μιας και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της είναι δολοφόνος!

Ο πόνος των δύο γονιών είναι αβάσταχτος, και ειδικά για τη γυναίκα, η οποία αρνείται να συμβιβαστεί με τη φρικτή αλήθεια. Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης πηγαίνει στο γραφείο του Μιχαήλ και υποβάλλει την παραίτηση του, χωρίς να του αποκαλύπτει αυτό που σε λίγες ώρες θα σκάσει σαν βόμβα και θα επηρεάσει τη ζωή όλων, αλλά πιο πολύ της οικογένειας Μαρόγλου. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα προσπαθεί να βρει τρόπο για να προστατεύσει τον γιο της. Αργότερα, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να κάνει το χρέος του και πηγαίνει στην Αστυνομία όπου δίνει το όνομα του γιου του και όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του.

Όταν επιστρέφει στο σπίτι του, έρχεται αντιμέτωπος με τον Φοίβο και του ζητάει εξηγήσεις για τις φρικτές πράξεις του, με εκείνον να είναι ψυχρός και αποστασιοποιημένος. Ο ίδιος, πλέον, ξέρει ότι έχει έρθει το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, όταν πηγαίνει η Αστυνομία για να τον συλλαβές καταφέρνει να το σκάσει, αλλά όχι για πολύ, καθώς τον περικυκλώνει και τελικά τον πιάνει! Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη που κατέδωσε τον γιο τους, ενώ παθαίνει παράκρουση όταν ενημερώνεται για τη σύλληψη του. Παράλληλα, ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές και, παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια.

Ετσι, λοιπόν, ο νεαρός δολοφόνος οδηγείται στη φυλακή και, όταν τον επισκέπτεται η μητέρα του, η Κατερίνα, αρνείται να της δώσει απαντήσεις για ποιον λόγο έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα αλλά και να αναλάβει την υπεράσπισή του, ούσα δικηγόρος. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη να τον αφήσει στην τύχη του. Για όλα αυτά ενημερώνεται η Ιφιγένεια, η οποία συγκλονίζεται και παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα, ώστε να σταθεί στο πλευρό των γονιών της, αλλά και ο Λουκάς, ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα, για τον ίδιο λόγο, από το εξωτερικό.

Την επόμενη ημέρα, η Κατερίνα, πονώ σε μια στιγμή τρέλας, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια. Όταν ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια τη βρίσκουν, σαστίζουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Ευτυχώς, τα κατά φέρνουν. Έπειτα από αυτό το συμβάν, η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει το πάντα για να σώσει τον γιο της! Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι αποτρόπαιες πράξεις του Φοίβου αλλά και η σύλληψη του διαλύουν την οικογένεια Μαρόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ