8 λέξεις: Σταμάτησαν τα γυρίσματα! Τί δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς;

183

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ.

Ένα ζήτημα έχει προκύψει στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» μετά την απόφαση του καναλιού να μειωθεί ο χρόνος προβολής της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Happy Day» τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει και θα ξεκινήσουν πάλι τον Μάρτιο. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ μίλησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Στέφανος Μιχαήλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απ’ όσο γνωρίζω ναι. Εδώ και ενάμισι μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του Survivor. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα. Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν».

Με την σειρά του έκανε δηλώσεις και ο Ιάσονας Παπαματθαίου, λέγοντας: «Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς».

Τέλος ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε: «Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα».

Δείτε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ