8 Λέξεις: Το τέλος της σχέσης Ηλιάνας και Παύλου πλησιάζει

376

Δύο άνθρωποι που έχουν έρθει πολύ κοντά, σύντομα θα απομακρυνθούν οριστικά. Η Ηλιάνα και ο Παύλος περνούν ευχάριστο χρόνο μαζί, η σχέση τους, όμως, θα περάσει από έντονη κρίση, στις 8 Λέξεις.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ένα έντονο πάθος θα συνδέσει τους δύο πρωταγωνιστές, με την Ηλιάνα να δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένη.

Ο Παύλος, βέβαια, δε συμμερίζεται την ίδια άποψη. Περνάει καλά με τη νέα του “παρέα”, ενώ ευνοείται αρκετά σε θέματα του καναλιού. Ωστόσο, τον προσεγγίζει και η Ελισσάβετ, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά τον ήρωα της αγαπημένης μας σειράς. Ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του περίεργου ειδυλλίου στα επόμενα επεισόδια;

Η ρήξη στο ζευγάρι
Η Ηλιάνα θα εκνευριστεί πολύ, όταν ο Παύλος δεχτεί το ερωτικό κάλεσμα της Ελισάβετ, με τη σχέση τους να περνάει κρίση, στις 8 Λέξεις. Η Ελισάβετ γοητεύεται από τον γοητευτικό αυτόν άντρα και πιστεύει πως ήρθε η ευκαιρία να ξεπεράσει τον Αιμίλιο. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι η οργή της ξαδέρφης της, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί.

Η Ηλιάνα και η Ελισάβετ θα έρθουν σε έντονη ρήξη, όμως αυτό δε κρατήσει για πολύ. Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε σχετικά άρθρα, η Ελισάβετ θα κάνει πίσω, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην Ηλιάνα. Η ρήξη ανάμεσα στις δύο φίλες και ξαδέρφες θα λήξει, με την Ηλιάνα πιο ερωτευμένη από ποτέ. Ο σύντροφός της, όμως, έχει άλλη άποψη…

Η σχέση που έχουν δημιουργήσει η Ηλιάνα και ο Παύλος στις 8 Λέξεις, θα περάσει από 40 κύματα. Η πρωταγωνίστρια θα φτάσει στα άκρα, με τη σχέση αυτή να λήγει πολύ άδοξα. Ο Παύλος θα φύγει από τη ζωή της, πολύ ξαφνικά. Όλα θα σκοτεινιάσουν, μέσα σε μια στιγμή… Έτσι, η αγαπημένη μας Ηλιάνα θα αποχαιρεήσει τον Παύλο οριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ