Αγάπη Παράνομη: Το πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ της σειράς

1871

Το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς “Αγάπη Παράνομη”, είναι γεγονός. Η νέα σειρά της ΕΡΤ, βασισμένη στο ανατριχιαστικό διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο της Ελένης Ζιώγα, έρχεται για να μας καθηλώσει.

Ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει, στην Κέρκυρα του 1906. Εκεί, μία οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με συναισθήματα που δε μπορεί να ελέγξει, να κατευνάσει, να ξεχάσει… Ο Στάθης πιέζει τον γιο του, Γιώργη, να παντρευτεί την Χρυσαυγή. Στόχος του δεν είναι να βολέψει το παιδί του, αλλά να έχει κοντά του τη νεαρή αυτή κοπέλα, η οποία τον έχει θαμπώσει με την ομορφιά της.

Ένας εφιάλτης ξεκινάει. Το έγκλημα και ο έρωτας βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Στο τρέιλερ, η Διαμαντώ προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι. Είναι, όμως, μάταιο. Γνωρίζει την σκοτεινή πλευρά του συζύγου της. Σε μία πατριαρχική κοινωνία, εκείνη και η νύφη της αλληλοϋποστηρίζονται για να επιβιώσουν.

Σε αυτή τη μίνι σειρά της ΕΡΤ, θύματα και θύτες αλλάζουν διαρκώς πρόσωπα. Το πάθος, η οργή και ο έρωτας δε τους αφήνουν να σκεφτούν λογικά. Όλα είναι μάταια. Η Διαμαντώ βλέπει την καταστροφή να έρχεται και δε μπορεί να αντιδράσει. Μια πολύ κλειστή κοινωνία, γνωρίζονται.

Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως.

Πρωταγωνιστούν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Νίκος Ψαρράς, η Ευγενία Ξυγκόρου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Γιάννης Νταλιάνης και πολλοί ακόμη σπουδαίοι ηθοποιοί.

Απολαύστε το τρέιλερ της σειράς “Αγάπη Παράνομη”: