Η ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη, την οποία απολαύσαμε ως Στεφανία στο “Προξενιό της Ιουλίας” έρχεται στην νέα σειρά του ALPHA “Άγιος Έρωτας“, κρατώντας στα χέρια της τον ρόλο της θείας της Χλόης.
Ο Παύλος θα διώξει την Χλόη από την Στέρνα, για να γεννήσει μακριά από τα βλέμματα των κατοίκων. Έτσι, θα πάει σε μια θεία της και θα μείνει εκεί μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η θεία της Χλόης όμως είναι μια γυναίκα αδίστακτη και κακιά.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Η θεία της Χλόης, δεν θα διστάσει ακόμη και να φερθεί βίαια στην ανιψιά της, αλλά και στην ξαδέρφη της Χλόης, την οποία θα υποδυθεί η Τζένη Καζάκου.
Η Χλόη αφού γεννήσει, θα της πάρουν το μωρό, με εντολή του Παύλου. Η αδίστακτη θεία θα της πάρει το μωρό και θα το δώσει για υιοθεσία.
Η Χλόη με βαριά κατάθλιψη θα καταρρεύσει, καθώς ο Νικόλαος και η Βιργινία θα της πουν ότι το παιδί της έχει πεθάνει. Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δραματικές στον “Αγιο Έρωτα”.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ
Άγιος Έρωτας: Το τραγικό μέλλον της Χριστίνας
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ – ΦΟΝΙΚΟ ΣΟΚ
Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα σκοτώνει τον Βλάση – Φονικό σοκ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ
Άγιος Έρωτας: Ο Χάρης εξαφανίζει το πτώμα του Βλάση