Friday, February 7, 2025
HomeΣΕΙΡΕΣ ALPHAΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣΆγιος Έρωτας: Κόρη γνωστού τραγουδιστή μπαίνει στη σειρά

Άγιος Έρωτας: Κόρη γνωστού τραγουδιστή μπαίνει στη σειρά

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha Αγιος Έρωτας συνεχίζει να μας καθηλώνει, ενώ η κόρη γνωστού τραγουδιστή μπαίνει στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Γιασεμί Κηλαηδόνη εισβάλλει στον Άγιο Έρωτα, σε έναν ρόλο ιδιαίτερο. Η Γιασεμί είναι κόρη του αείμνηστου και σπουδαίου, Λουκιανού Κηλαηδόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜyTV, θα υποδυθεί μία από τις καλόγριες στο μοναστήρι όπου θα βρεθεί η Χλόη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως ήδη έχουμε γράψει, τον ρόλο της αδίστακτης κι αυστηρής Ηγουμένης, θα δούμε την επίσης πολύ καλή ηθοποιό, Γιούλη Τσαγκαράκη. Η ώρα που η Χλόη φεύγει από τη Στέρνα έφθασε. Θα κλειστεί σε μοναστήρι με απόφαση του πατέρα της, Παύλου. Η στιγμή του αποχαιρετισμού με τον πατέρα Νικόλαο σφραγίζεται με ένα φιλί.

 

Ο πατέρας Νικόλαος δεν καταφέρνει να ελέγξει τα συναισθήματά του και καθώς αυξάνεται η εσωτερική του πάλη, αναζητά πνευματική καθοδήγηση.

Η Χλόη, από την πρώτη στιγμή στη μονή καταλαβαίνει ότι το μέλλον της εκεί θα είναι δύσκολο και θα υποστεί βασανιστήρια.

Στα επόμενα επεισόδια, η Θάλεια, αφού μάθει για την παράνομη σχέση του Παύλου και της Χριστίνας, θα εξαφανιστεί. Μάλιστα, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά ο Νικόλαος θα την παροτρύνει να διεκδικήσει στη ζωή. Μάλιστα, θα την βοηθήσει να μπει κρυφά στο μοναστήρι, θα συναντήσει την Χλόη και θα της πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της, αλλά κι ότι θέλει να πάρει διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΛΟΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

Άγιος Έρωτας: H σκληρή ηγουμένη Κλεονίκη κλείνει την Χλόη στην απομόνωση



ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25-26-27 ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Άγιος Έρωτας: Τα 4 νέα επεισόδια 24-25-26-27 από Τετάρτη 6 έως και Παρασκευή 8 Νοεμβρίου



ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21-22-23 ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Άγιος Έρωτας: Τα 4 νέα επεισόδια 20-21-22-23 από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ