Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς “Άγιος Έρωτας“ θα είναι ραγδαίες και θα κόψουν την ανάσα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά Άγιος έρωτας θα μας μεταφέρει τρία χρόνια μετά και όλοι δείχνουν να έχουν κατασταλάξει στα «θέλω» τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Ο Κλεάνθης παντρεύεται τη Σμαρώ
Αυτός ο έρωτας έχει περάσει από 40 κύματα. Η πρώτη σπίθα άναψε όταν οι δύο τους ήταν ακόμη νέοι και ανύπαντροι. Η κοινωνική θέση, όμως, του Κλεάνθη δεν θα του επέτρεπε ποτέ να πάρει για γυναίκα του μια κοπέλα χαμηλής οικονομικής επιφάνειας. Τότε δεν μίλησε και παρά το γεγονός ότι ήταν ερωτευμένος και μαζί της και είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις, αναγκάστηκε να παντρευτεί τη Χριστίνα, που ποτέ του δεν αγάπησε.
Η Σμαρώ με τη σειρά της πήρε για άντρα της έναν άνθρωπο που τη δέχτηκε έγκυο και μεγάλωσε το παιδί της σαν δικό του. Τώρα πια όλα έχουν αποκαλυφθεί.
Ο Αργύρης γνωρίζει ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Κλεάνθης και η σχέση του ζευγαριού είναι επίσης γνωστή σε όλους. Ο Κλεάνθης πλέον παίρνει τη ζωή του στα χέρια του, αφού δεν θέλει να αφήσει κι άλλο τον χρόνο να χαθεί.
Υστερα από πολλή προσπάθεια πείθει τη Σμαρώ, όσο και την κόρη της την Αναστασία, ότι οι καλές του προθέσεις είναι αληθινές και δεν μένει στα λόγια. Μόλις καταφέρνει να πάρει διαζύγιο από τη Χριστίνα, παντρεύεται την αγαπημένη του και φεύγουν για να ζήσουν μακριά από τη Στέρνα. Αλλωστε πρέπει όλοι να βρουν τον ρυθμό τους στη ζωή τους.
Τρία χρόνια μετά, το ζευγάρι επιστρέφει πιο αγαπημένο κι ευτυχισμένο από ποτέ, με σκοπό να μείνει μόνιμα εκεί. Μάλιστα, ο Κλεάνθης επισκέπτεται τη Χριστίνα, δηλώνοντάς του αυτήν την πρόθεση και της δίνει διορία να φύγει από το σπίτι του, αφού εκεί θέλει να εγκατασταθεί με τη Σμαρώ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤA ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΣ
Άγιος Έρωτας: Η Δώρα κάνει έρωτa με τον πατριό της
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 4 ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58 ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 4 επόμενα επεισόδια 55-56-57-58 Δευτέρα 3 έως Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου