Η ένταση κορυφώνεται στη ζωή των ηρώων της σειράς *Άγιος Έρωτας*, με τα γεγονότα να παίρνουν απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις.
Ο Αργύρης πέφτει θύμα της οργής της Χριστίνας, η οποία, έχοντας πιει αρκετά, του επιτίθεται με έναν χαρτοκόπτη. «Μείνε μακριά από την Ειρήνη! Δεν θα σε αφήσω να της κάνεις κακό!» του φωνάζει έξαλλη, νομίζοντας ότι έχει επιτεθεί στη νεαρή κοπέλα. Ο Αργύρης, αιφνιδιασμένος, προσπαθεί να την απομακρύνει, αλλά δεν αποφεύγει το χτύπημα. Το τραύμα του δεν είναι σοβαρό, όμως το περιστατικό τον σοκάρει.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Χάρη και τη Σοφία την αλήθεια
Την ίδια στιγμή, η Θάλεια, μέσα σε μια σπάνια στιγμή διαύγειας, αποκαλύπτει στον Χάρη και τη Σοφία την αλήθεια πίσω από την εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική. «Ο Παύλος με έκλεισε εδώ για να με ξεφορτωθεί… Τον έπιασα με τη Χριστίνα, στο κρεβάτι μας!» λέει με τρεμάμενη φωνή, ενώ τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.
Ο Χάρης μένει άναυδος. Η αποκάλυψη αυτή τον συγκλονίζει, καθώς συνειδητοποιεί την αδίστακτη φύση του πεθερού του και την κακοποίηση που έχει υποστεί η πεθερά του. «Πώς μπόρεσε να σου το κάνει αυτό;» της λέει, ενώ η Σοφία, αν και σοκαρισμένη, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον πατέρα της. «Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα Χάρη», του λέει διστακτικά, όμως εκείνος την αγνοεί.
Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Χάρης αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον Παύλο. «Πώς μπόρεσες να φερθείς έτσι στη Θάλεια; Να τη βασανίσεις τόσο, μόνο και μόνο για να κρύψεις τις βρωμιές σου;» του φωνάζει όταν τον συναντά. Ο Παύλος, όπως πάντα ψυχρός, δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. «Η Θάλεια ήταν αδύναμη, Χάρη. Έπρεπε να προστατεύσω την οικογένεια και τη φήμη μας» του απαντάει κυνικά, προκαλώντας την οργή του γαμπρού του.
Ο Χάρης, καταρρακωμένος από την αλήθεια, επιστρέφει στο πατρικό του για να μιλήσει στη μητέρα του. Εκεί, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη: ο Αργύρης, που βρίσκεται εκεί τραυματισμένος, του αποκαλύπτει ότι είναι ετεροθαλής αδελφός του. «Χάρη, δεν ξέρω πώς να σου το πω… αλλά ο Κλεάνθης είναι και δικός μου πατέρας» του λέει διστακτικά, προκαλώντας σοκ στον Χάρη. «Τι λες τώρα; Πώς είναι δυνατόν;» τον ρωτάει, ανίκανος να πιστέψει τα λόγια του.
Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Παύλος, αμετανόητος και χειριστικός, καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά του. Βλέποντας την εγκυμοσύνη της Χλόης ως απειλή για τη φήμη του, αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα. Θέλοντας να κλείσει το στόμα του Κυριάκου Παυλίδη, κανονίζει να παντρέψει την κόρη του με τον Πέτρο. «Είναι η καλύτερη λύση. Ο Πέτρος είναι πλούσιος και μετά τον γάμο δεν θα μείνει για πολύ στη Στέρνα. Επιτέλους θα ξεφορτωθώ τη Χλόη» σκέφτεται, αγνοώντας τα συναισθήματα της κόρης του.
Η Χλόη, μόλις μαθαίνει τα σχέδια του πατέρα της, καταρρέει. «Δεν μπορώ να ζήσω έτσι άλλο, πατέρα… Θέλεις να με παντρέψεις με κάποιον που δεν αγαπάω, μόνο και μόνο για να με ξεφορτωθείς!» του φωνάζει, ενώ εκείνος την αγνοεί.
Η μόνη της παρηγοριά είναι ο Νικόλαος, ο οποίος, αν και πονά βαθιά για την κατάσταση, προσπαθεί να την πείσει ότι ο γάμος είναι η μοναδική της λύση. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο, Χλόη… αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτός ο γάμος μπορεί να σου δώσει μια νέα αρχή» της λέει, ενώ μέσα του βασανίζεται από τη θλίψη για τα συναισθήματά του προς εκείνη. Διχασμένη ανάμεσα στις πιέσεις της οικογένειας και τον ίδιο της τον εαυτό, η Χλόη βλέπει τη ζωή της να γκρεμίζεται, χωρίς να ξέρει αν μπορεί να βρει τη δύναμη να αντισταθεί.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ – ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ;
Άγιος Έρωτας: Το μέλλον των ηρώων στην σειρά – Τι έρχεται εννιά μήνες μετά;
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 3 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38-39 ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Άγιος Έρωτας: Τα 3 νέα επεισόδια 37-38-39 Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37 ΚΑΙ 38 ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Άγιος Έρωτας: Τα 2 νέα επεισόδια 37 και 38 της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου