Άγρια Γη: Ο Άρης ξαναβρίσκει την μαμά του μετά από χρόνια

122

Η στιγμή που περίμενε ο Άρης, στην Άγρια Γη, έφτασε και συναντάει ξανά την μητέρα του και της υπόσχεται ότι θα πάρει εκδίκηση για όλους εκείνους που τους έκαναν κακό.

Με μία νέα συμμαχία θα δούμε την συνέχεια της σειράς “Άγρια Γη”, με τον Βλάσση να προσεγγίζει την Όλγα για να της δώσει μια χρήσιμη πληροφορία που θέλει για την Μυρτώ. Την ίδια ώρα, όλοι προσπαθούν να βρούνε την Μυρτώ, όμως ο Άρης είναι αυτός που θα τα καταφέρει και θα βρεθεί μετά από χρόνια με την μητέρα του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσα θα δούμε στις 12/12
Η Όλγα, φοβούμενη τον Χρήστο, ζητάει την προστασία του Άρη ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα. Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Ο Στέφανος, λόγω της ζήλειας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση, και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα, κατηγορώντας την ευθέως για τη Μυρτώ.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσσης προσεγγίζει την Όλγα προσφέροντας της μια χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Νάντια ότι γνωρίζει την πραγματική της δουλειά. Ο Μάνος και ο Μιχάλης είναι στο Τελ Αβιβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα επισκέπτεται τον Αλέξη και η συμπεριφορά του τη σοκάρει.

Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η συνάντηση μάνας – γιου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην Άγρια Πλαγιά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγρια Γη Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγρια Γη

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ