Άγριες Μέλισσες: Αεροδρόμιο σχεδιάζει να φτιάξει ο Ακύλας

318

Τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια ξεκινάει ο αδίστακτος πρωταγωνιστής, μόλις πατάει το πόδι του στο Διαφάνι. Έχοντας μεγάλη εξουσία στα χέρια του, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, σε συνεργασία -φυσικά- με τα κατάλληλα πρόσωπα.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης ετοιμάζεται να φτιάξει ένα μεγάλο αεροδρόμιο, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμμαχός του σε αυτό το βήμα είναι ο νέος νομάρχης της Θεσσαλίας, ο Διονύσης Καλογεράς.

Ο Διονύσης Καλογεράς θα έχει στο πλευρό του, ως σύμβουλο, τον Νικηφόρο Σεβαστό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πραγματικά κίνητρα του πρωταγωνιστή. Θα γίνει ένα με την χούντα ή θα είναι όλα μία βιτρίνα για να αποσπά πληροφορίες;

Ο νέος νομάρχης είναι ένα από τα “τσιράκια” του Ακύλα Μεγαρίτη. Τοποθετημένος από τη δικτατορική κυβέρνηση και υποστηρικτής της, ελέγχει τους κοινοτάρχες, τους δημάρχους και είναι ο κινητήριος μοχλός για όσα θέλει να πετύχει ο Ακύλας στην περιοχή.

Τα νέα σχέδια για το αεροδρόμιο
Ο Ακύλας Μεγαρίτης ξεκινάει απευθείας από τα “μεγάλα” του σχέδια, βάζοντας σε εφαρμογή τις εργασίες για ένα αεροδρόμιο, στις Άγριες Μέλισσες. Ό Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα.

Θέλουν με κάθε τρόπο να τον πάρουν με το μέρος του, για να επωφεληθούν από τη δύναμη που έχει καταφέρει να αποκτήσει ο Δούκας Σεβαστός τα τελευταία χρόνια στο Διαφάνι, και όχι μόνο.

Ο Διονύσης Καλογεράς, πειθήνιο όργανο του Ακύλα, θα ανακατευτεί στα νέα του σχέδια. Οι μεγάλες του πολιτικές φιλοδοξίες και πολιτικές βλέψεις θα τον κάνουν να φέρεται σκληρά, ακολουθώντας τα βήματα του “αρχηγού” του.

Ποια θα είναι η στάση του Δούκα, απέναντι σε αυτή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ