Άγριες Μέλισσες: Αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές στα τελευταία επεισόδια

3036

Το μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι ανατρεπτικό και να μας συγκλονίσει με τις σκηνές του!

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, έχοντας επαναφέρει δυναμικά την μυθοπλασία. Πλέον, ετοιμάζονται για το φινάλε, το οποίο θα γίνει με πολύ σκληρές σκηνές!

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Το Διαφάνι 6 χρόνια μετά

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το ποια είναι η τελευταία σκηνή της σειράς, η οποία μετά από 3 χρόνια πορείας στον ΑΝΤ1 βαδίζει προς το τέλος της.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου λοιπόν αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο, με τον καθένα να παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. Φυσικά, στον «πόλεμο» που θα διεξαχθεί θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλεις.

Στα τελευταία επεισόδια λοιπόν η τραγωδία θα χτυπήσει για άλλη μια φορά το Διαφάνι και όλο το χωριό θα ντυθεί στα μαύρα και θα θρηνήσει, μετά το λουτρό αίματος που περιμένουμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μάλιστα, υπάρχουν πολύ σκληρές σκηνές, που είναι αυστηρώς ακατάλληλες για μικρά παιδιά. Είναι χαρακτηριστικό πως όσοι έχουν δει το τελικό μοντάζ κάνουν λόγο για σκηνές που θα κάνουν να ανατριχιάσει ακόμη και ο πιο ψύχραιμος θεατής!

Άγριες Μέλισσες: Από το θάνατο στην ελπίδα

Ο Ζάχος θα είναι το πρώτο «θύμα» στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Μαζί με τον Πέτρο και τον Άγγελο ψάχνουν παντού τον Ακύλα, ο οποίος το έχει σκάσει από τη φυλακή. Στη συμπλοκή που θα προκύψει μόλις τον βρουν, ο Ζάχος θα πέσει νεκρός, φέρνοντας θλίψη.

Παράλληλα, λίγο πριν το φινάλε, ο Δούκας θα εξιλεωθεί για όσα έκανε στην Ελένη και τις αδελφές της, αφού θα βοηθήσει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ωστόσο, ο ίδιος θα πέσει νεκρός από τα πυρά του Ακύλα, που μανιασμένος ζητά εκδίκηση.

Στον αντίποδα, το φινάλε βρίσκει την Ελένη και τον Λάμπρο ευτυχισμένους γονείς, τον Κωνσταντή με τη Δρόσω να περιμένουν το πρώτο τους παιδί και τον Νικηφόρο μαζί με τον μικρό Σέργιο.

Μαζί και αγαπημένοι θα παραμείνουν ο Κυριάκος με την Ουρανία κι όλοι οι υπόλοιποι ήρωες που πέρασαν από σαράντα κύματα, αλλά επιτέλους βρίσκουν δικαίωση.

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 30/06 στις 22:30

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ