Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι φυλακές της Λέρου

461

Οι Άγριες Μέλισσες, που έφεραν και πάλι την ελληνική Μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο, επιστρέφουν σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου. Οι Άγριες Μέλισσες πλάθονται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Στο Πρωινό, ο Λευτέρης Χαρίτος μάς ξενάγησε για πρώτη φορά στα νέα πλατό, εκεί όπου θα δούμε και τις φυλακές της Λέρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία.

Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα. Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα.

Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ