Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή πριν την έναρξη – Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει

382

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν την Δεύτερα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μια νέα είσοδος θα δούμε στην τρίτο κύκλο της σειράς και την αποκάλυψη έκανε γνωστή ο τηλεοπτικός Δούκας, κατά κόσμο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο λόγος για την ηθοποιό Λήδα Ματσάγγου, η οποία εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες με σκοπό να ταράξει την ζωή των ηρώων και ιδιαίτερα του Δούκα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω.

Ο τρίτος κύκλος ξεκινά
Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες ξεκινάει το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας.

Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια. Θα υπάρχει, άραγε, επιστροφή;

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές.

Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος.

Η είσοδος της Λήδας Ματσάγγου στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει ανατροπές στην υπόθεση της σειράς χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό ο ρόλος και ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και τις εξελίξεις που αφορούν τις Άγριες Μέλισσες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ