Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη εξέλιξη: Τι θα συμβεί με Ασημίνα – Δρόσω

718

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη εξέλιξη!

Ο Προύσαλης βρίσκει έναν μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση των αγροτών εναντίον του Δούκα, ενώ ο τελευταίος έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια για το παρελθόν της γυναίκας του

Ο Νικηφόρος βάζει σε εφαρμογή το πλάνο του για να σαμποτάρει το σχέδιο κατά της Βιομηχανικής ζώνης και καταφέρνει να αποσπάσει απ’ τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πλη­ροφορίες που θα τον βοηθήσουν.

Παράλληλα, η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της και στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Στην αντίπερα όχθη, η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελα της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.

Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης, γεγο­νός που κάνει τον άντρα να αναθαρρήσει για τα αισθήματα της προς το πρόσωπο του.

Εν τω μεταξύ, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού, ενώ στο σπίτι του Προύσαλη εμφανίζεται ένας μάρ­τυρας, που του αποκαλύπτει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Στο Διαφάνι καταφτάνει και ο Βασταρδής, ο οποίος δεί­χνει στη Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του.
Ο γιατρός της ζητάει να ζήσουν μαζί και να αφήσει τον Λάμπρο αλλά κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση τους. Και ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη «θεία δίκη» μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναχός Ματθαίος και ο Θωμάς αναγκάζεται να παραδεχτεί την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργα­λά. Όμως η ομολογία του παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

Ο Λάμπρος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή και σκέφτεται να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανή­συχος τον γιο του.

Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη τι ετοιμάζουν οι αδελφές της και ζητάει τη βοήθεια του για να τις αποτρέψει να συνε­χίσουν το σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης.

Από την άλλη, το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη κινδυνεύει να ναυαγήσει.

Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως η γυναίκα φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της της φέρεται βίαια.

Η Ελένη μαθαίνει αυτή την εξέλιξη και αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη. Η Λενιώ προσπαθεί να την προσεγγί­σει, όμως ξαφνικά εμφανίζεται ο Λιας και οι δύο γυναίκες κινδυνεύουν. Αργότερα, η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Βασούλα με σκοπό να την πείσει να αφήσει τον άντρα της.

Εν τω με­ταξύ, η οργή της Ασημίνας για τη Δρόσω γίνεται όλο και πιο έντονη. Η ίδια δείχνει ολο­ένα και περισσότερο τη σκληρή της πλευρά στην αδελφή της, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο, όπως θεωρεί, σχέδιο του.

Η Μυρσίνη αντιμέτωπη με τις πράξεις της

Η Μάρθα καθημερινά βρίσκει δικαιολογίες προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον Κυπραίο. Μάλιστα, του ομολογεί πως νιώθει όμορφα κοντά του, ενώ αυτός την απωθεί ευγενικά.
Την ίδια στιγμή, ο Βασταρδής προ­σπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον σύζυγο της και να φύγει μαζί του. Όμως, ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται την ιδιαίτερη σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη σύζυγο του και στον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο.
Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης συναντάει τον Δούκα και απο­φασίζει να του αποκαλύψει όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη. Του λέει πως η Μυρσίνη τον ήθελε ερωτικά και ο Δούκας εξοργίζεται.

Ο ισχυρός άντρας, ωστόσο, έρχεται αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη προκειμένου να μάθει εάν έχουν δόση αλήθειας όσα του είπε ο αδελφός του αλλά εκείνη προσπαθεί να τον πείσει πως εί­ναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη.

Εν τω μεταξύ, η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που κατα­δικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύ­ουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα.

Ο Προύσαλης, μάλιστα, αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται, καθώς εκείνη του ζητάει να φύγει από το σπίτι της.

Και ενώ η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαί­νεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης του ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ένα γράμμα που φτάνει για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Πηγή: Mytv

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ