Άγριες Μέλισσες: Χαμόγελα στο Διαφάνι πριν πέσει το σκοτάδι

270

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της σειράς! Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν, με τους ηθοποιούς να δείχνουν τεράστιο ενθουσιασμό! Μία νέα ιστορία έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές, για μία ακόμη σεζόν.

Όλοι συγκεντρώθηκαν στο αγαπημένο τους Διαφάνι, μελετώντας τα κείμενα και συζητώντας για τη νέα αυτή αρχή.

Έχοντας απολαύσει τις διακοπές τους, επιστρέφουν ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια! Το κοινό ξετρελάθηκε με την πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα Social Media, από τον Κωστή Σαββιδάκη. Όλοι περίμεναν πως και πως ένα μικρό μήνυμα πως τα γυρίσματα της σειράς -επιτέλους- ξεκίνησαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε μία μικρή γεύση στους τηλεθεατές, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την Λέρο. Ενώ είχε ακουστεί πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον Μαραθώνα, δε θα είναι καθόλου παράξενο να δούμε το καστ να μεταφέρεται και για μερικά πλάνα στο νησί της εξορίας…

Στην φωτογραφία από τα γυρίσματα βλέπουμε τις εξής Άγριες Μέλισσες: Κωστή Σαββιδάκη, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Γιώργο Ηλιόπουλου, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Χρήστο Πλαΐνη, Αλέξανδρο Καλπακίδη και την Έλενα Παρασκευά.

Όλοι είναι χαμογελαστοί, περιμένοντας με αγωνία την ένταση να κορυφωθεί. Τα πρώτα σύννεφα δε θα αργήσουν να σκεπάσουν το Διαφάνι. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται αποφασισμένος να προκαλέσει οργή και τρόμο. Μία νέα εποχή ξημερώνει, μία εποχή διαφορετική από όσα έχουμε δει έως σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ