Άγριες Μέλισσες – Χαρίτος: «Ο Ακύλας χειρότερος από Βόσκαρη και Δούκα»

891

Κι όμως, ο Ακύλας θα καταφέρει να μείνει στην ιστορία, όπως, αντίστοιχα, κατάφεραν ο Δούκας και ο Βόσκαρης, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που, ο τρίτος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός.

Μία νέα ιστορία ξεκινάει, έχοντας αφήσει πίσω της τις παλιές. Οι πρωταγωνιστές φτάνουν στην αλήθεια, με ορισμένους να πλησιάζουν παράλληλα στην κάθαρση. Ωστόσο, κάποιες πληγές μένουν ανοιχτές.

Σε συνέντευξή του που έδωσε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, στο Πρωινό ANT1, δήλωσε πως το φινάλε θα είναι δραματικό. Ο ίδιος δάκρυσε, όσο έφτιαχνε τις σκηνές αυτές στο μοντάζ. Το επεισόδιο με την Μυρσίνη θύμιζε κινηματογραφική ταινία υψηλών προδιαγραφών. Έτσι θα είναι και τα δύο τελευταία επεισόδια, τα οποία θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Όσο για τον τρίτο κύκλο; Ο Βόσκαρης και ο Δούκας δίνουν τη σκυτάλη σε νέο κακό, με αποτέλεσμα ο Ακύλας Μεγαρίτης να βρίσκεται στο επίκεντρο, στις Άγριες Μέλισσες. Η εμφάνισή του στη σειρά θα γίνει ήδη από το τελευταίο επεισόδιο. Όπως δήλωσε ο Χαρίτος, θα είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και πολύ κακός. Ίσως χειρότερος από τον Βόσκαρη και τον Δούκα, μαζί.

Θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι, με το κοινό να μένει άναυδο. Πράγματι, ο τρίτος κύκλος θα φέρει μία νέα ιστορία, διαφορετική από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Μπορεί ορισμένες πληγές να μην έχουν κλείσει, οι πρωταγωνιστές, όμως, θα μπουν σε νέες περιπέτειες. Περιπέτειες που κανείς δεν έχει φανταστεί.

Ο Ακύλας έρχεται δυναμικά στη θέση του κακού, όσο ο Βόσκαρης και ο Δούκας αποχαιρετούν τον αδίστακτο ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες. Τώρα, άλλος παίρνει τα ηνία και φέρνει την ολέθρια καταστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ