Άγριες Μέλισσες: Διαζύγιο για Δούκα & Μυρσίνη – Το Παρασκήνιο

381

Συγκλoνιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς στο επίκεντρο αυτή τη φορά θα βρεθούν ο Δούκας και η Μυρσίνη, με το διαζύγιο που θα ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Ο Δούκας ζητάει διαζύγιο – Η Μυρσίνη σε σύγχυση στις Άγριες Μέλισσες
Η σχέση του Δούκα και της Μυρσίνης φαίνεται, ήδη από τα τελευταία επεισόδια, πως έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Όταν η Μυρσίνη έμαθε πως ο σύζυγός της όπλισε τα χέρια του γιου της, του Σέργιου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Σταμίρη, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Η εμπιστοσύνη της πρωταγωνίστριας απέναντι στον άντρα της χάθηκε εν μία νυκτί και έκτοτε ξεκίνησαν όλα τα βάσανα της οικογένειας Σεβαστού.

Ο Δούκας, μη μπορώντας πια να ελέγξει αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να προχωρήσει σε διαζύγιο, δημιουργώντας σύγχυση στην Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες. Είναι γνωστό πως η εποχή, στην οποία διαδραματίζεται η σειρά του ANT1, αφορά την περίοδο του 1966, μια εποχή στην οποία τα διαζύγια δε συνηθίζονταν και δε γίνονταν αποδεκτά από την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό ANT1”, ο Δούκας ανακοινώνει το διαζύγιο στην Μυρσίνη και εγκαταλείπει το Διαφάνι. Μετακομίζει στο εξοχικό τους στη Λάρισα, με σκοπό να δώσει χρόνο και χώρο στη γυναίκα του. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί κι ένα οικογενειακό συμβούλιο, στο οποίο το ζευγάρι θα ανακοινώσει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αυτή την απόφαση.

Θα δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση και ταραχή, ενώ στη μέση θα βρεθεί η Ανέτ, η οποία θα προσπαθήσει να βοηθήσει το ζευγάρι. Βέβαια, οι ανατροπές προβλέπονται πολλές στην αγαπημένη μας σειρά, ενώ είναι πιθανό να συμβούν γεγονότα πιο σοβαρά, τα οποία θα βάλουν ένα προσωρινό φρένο στο διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ