ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η πολιορκία του Κωνσταντή στη Δρόσω

424

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Δρόσω προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της τον Νικηφόρο, ενώ ο Κωνσταντής με κάθε ευκαιρία την πολιορκεί.

Παράλληλα, ο Λάμπρος παίρνει απόφαση να χωρίσει, αλλά η Θεοδοσία αντιδρά δυναμικά. Από την άλλη, ένας νέος ιατροδικαστής προχωρά στην εκταφή του Γιάννου και το πόρισμα τρομοκρατεί τους Σεβαστούς και τις αδελφές Σταμίρη.

Η Ανέτ βρίσκεται μόλις ένα βήμα για να αποκαταστήσει την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης με τη διαθήκη του πατέρα τους. Παράλληλα, ο Κυπραίος καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης και του Νέστορα για την ένσταση, αλλά ο τελευταίος κάνει άθελα του μια κίνηση ματ (στα σχέδια του Κυπραίου.

Από την άλλη, η Πηνελόπη μετά και την προτροπή της Μυρσίνης παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη, προς απογοήτευση, όμως, του Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Δράσω αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της και ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης στο σπίτι των Σεβαστών. Το ίδιο βράδυ, η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια, ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του. Ο Μιλτιάδης, όμως, προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης, ενώ η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Από την άλλη, ο Λαμπρός φέρνει την Ελένη-μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Η πολιορκία του Κωνσταντή

Σύμφωνα με το my tv, ένας νέος ιατροδικαστής κάνει την εμφάνιση του στο χωριό και ταράζει τον Προύσαλη, καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου. Παράλληλα, ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματα του για την Ελένη. Μόνο που σύντομα αυτό φτάνει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Τις επόμενες μέρες, η Ελένη παίρνει μια, μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο ερωτά της για τον Λάμπρο, ενώ ο Κωνσταντής πολιορκεί κρυφά τη Δρόσω και καταφέρνει να κλέψει το φιλί της.

Ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη ρίξει ολοκληρωτικά στα δίχτυα του. Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό, ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνη και του Κυπραίου. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεση του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Δούκας και ο Μελέτης, μαθαίνοντας τα νέα, νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημα που διέπραξαν, ενώ και οι αδελφές Σταμίρη αισθάνονται, ακόμα μία φορά, το βάρος της πράξης τους. Η εκταφή ολοκληρώνεται και ο ιατροδικαστής εξετάζει το άψυχο σώμα του Γιάννου. Ο Μιλτιάδης περιμένει το πόρισμα θέλοντας να δικαιωθεί.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ