Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο Κυπραίος στη σειρά; (video)

747

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν πρόκειται να επιστρέψει ο χαρακτήρας του, ο Θωμάς Κυπραίος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Σχεδόν Ενήλικες στην οποία συμμετέχει, ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τις Άγριες Μέλισσες, από τις οποίες αποχώρησε πριν από λίγο καιρό – δείτε εδώ πώς αποχαιρέτησε τη σειρά.

«Είπα το “ναι” για πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν η Μυρτώ Κοντοβά που την εκτιμώ και τη γνωρίζω χρόνια. Από εκεί και πέρα οι υπέροχοι συνεργάτες. Από έναν δραματικό ρόλο σε έναν κωμικό, αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού. Το ψάχνω πολύ στο να κάνω διαφορετικά πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Το ότι άφησα τον Θωμά Κυπραίο για τον Αποστόλη Καρκατζό ήταν τεράστια πρόκληση για μένα.

Τον έχω αφήσει τον Κυπραίο. Απ’ ό,τι είδα την περασμένη εβδομάδα κάτι έδειξαν πάλι, εικόνες του Κυπραίου στον τάφο… Αγαπήθηκε πολύ αυτός ο ρόλος, ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθείς εύκολα. Αγαπήθηκε πολύ και αυτό είναι πολύ όμορφο. Όχι, δεν θα με ξαναδείτε, πέθανα, αυτοκτόνησα, τελείωσε. Του χρόνου κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ