Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Πηνελόπη θα κλείσει μέσα Δούκα και Μυρσίνη; Δεν τη γλιτώνει ο Μελέτης!

1778

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν την 2η σεζόν, το βράδυ της Πέμπτης 4ης Ιουνίου με ένα συγκλονιστικό φινάλε, αφού είχαμε δυο τρομερά επεισόδια, το προτελευταίο και το τελευταίο.

Έρχεται, όμως, και 3η σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, με τους δημιουργούς της Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη ήδη να ετοιμάζουν τον πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας, στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στην Λέρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα κάστινγκ για την τρίτη σεζόν, προκειμένου να δούμε ποιοι θα είναι οι πέντε ήρωες που θα προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα ομάδα.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης

Ξεκινάμε από τον Αιμίλιο Χειλάκη, που υποδύεται έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Την αρχηγία των Αβάντων είχε αναλάβει –εν τη απουσία του- ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μυρσίνη – Δούκας

Η Ανέτ έδωσε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στον Δούκα με την αυτοκτονία της και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τέλος για την οικογένειά της, αλλά στηρίζοντας τις επιλογές του συζύγου της. Δεν θέλει να ζήσει τη ζωή της Πηνελόπης, της μητέρας του Δούκα. Για να αποφύγει τις συνέπειες, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και καταφεύγουν στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Ελένη – Λάμπρος

Το κεντρικό ζευγάρι της σειράς, Ελένη και Λάμπρος, παραμένουν αγαπημένοι και μπαίνουν σε έναν αγώνα για να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση, όμως το μόνο που μπορεί να σβήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και να δώσει ελπίδα για το μέλλον είναι ένα παιδί. Η Ελένη συνεχίζει αγέρωχα να λέει την άποψή της στο χωριό – ένα χωριό στο οποίο νέες «δυνάμεις» κυριαρχούν. Νέες δυνάμεις υπό την κυριαρχία του σκληρού και αδίστακτου Αιμίλιου Χειλάκη… θα κάνουν το ζευγάρι να μετακομίσει στη Λέρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

Το τρίτο πρόσωπο που αναστατώνει την Ελένη και τον Λάμπρο

Όσον αφορά στο τρίτο πρόσωπο, σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της…

Ο Ζάχος, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο. Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.

Τώρα, όμως, ο Ζάχος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει το περιοδικό Τηλεθεατής, η παραγωγή δεν έχει κλείσει ακόμα τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει, περνά όμως από κάστινγκ πολλά «άφθαρτα» στην μικρή οθόνη πρόσωπα, που προέρχονται από το θέατρο.

Δρόσω – Κωνσταντής

Πέρασαν τα πάνδεινα και υπό μία έννοια κρατήθηκε ο ένας από τον άλλον, μέσα από δολοφονίες, δολοπλοκίες και μια φωτιά που κατέκαψε τα πάντα! Η Δρόσω και Κωνσταντής είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προσκλήσεις της επόμενης μέρας με την σχέση τους να συμπεριλαμβάνει την ύπαρξη του μικρού Σέργιου. Θα μάθει ο μικρός την αλήθεια για τη μητέρα του; Και τι θα σημαίνει αυτό για τη νέα εποχή;

Ασημίνα – Νικηφόρος

Ασημίνα και Νικηφόρος ξεκίνησαν με το λάθος … πόδι, αλλά έχουν ακόμα συναισθήματα. Οι τελευταίες εξελίξεις τους ένωσαν και σίγουρα έχουν μεγαλώσει ένα παιδί μαζί και αυτό δεν αλλάζει. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Δούκα, αλλά η επανασύνδεση θα είναι μία δύσκολη πίστα.

Ουρανία – Κυριάκος

Η Ουρανία θέλει να διακριθεί σε αυτό που κάνει και το χάσμα με τον Κυριάκο μεγαλώνει. Ο Σαραντόπουλος κερδίζει έδαφος και αυτός ο γάμος θα περάσει κρίση. Θα αποφασίσει η Ουρανία να ανοίξει τα φτερά της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της;

Μελέτης – Πηνελόπη

Πληγωμένη από τον θάνατο του Αλέξη, η Πηνελόπη φεύγει μακριά για να ξεχάσει. Δεν θέλει να βλέπει τον Δούκα αλλά ούτε και τον Μελέτη. Στο Παρίσι θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, σπουδάζοντας Νομική, ενώ ο Μελέτης στο Διαφάνι δεν θα καταφέρει να μείνει μακριά από τις κακές παρέες. Και αυτή τη φορά είναι πολύ… κακές! Οι δύο τους θα ξαναβρεθούν, άλλα σε τελείως άλλο φόντο. Μάλιστα, υπάρχει το σενάριο η Πηνελόπη να έρθει ως εισαγγελέας, πλέον, και να είναι εκείνη που θα κλείσει μέσα Δούκα και Μυρσίνη, δηλαδή τους γονείς της, μετά το τέλος της δικτατορίας. Όσον αφορά στον Μελέτη προετοιμάζεται για ένα τραγικό τέλος…

Άγγελος – Σοφούλα

Αν και φαίνεται ότι τελικά έχουν αποφασίσει να είναι μαζί, θα έρθει από αλλού το… χτύπημα. Με την αλλαγή του καθεστώτος, ο Άγγελος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, παλεύοντας για τα πιστεύω του. Θα καταφέρει η Σοφούλα να τον στηρίξει ή θα τον βάλει σε χειρότερους μπελάδες, όπως έχει κάνει στο παρελθόν;

Ρίζω – Προύσαλης

Το νέο καθεστώς θα τινάξει στον αέρα τη ζωή του Προύσαλη και η κυρα – Δέσπω δεν μπορεί να δώσει…λύση σε αυτό με τις σοφές συμβουλές της. Η Ρίζω θα παραμείνει του στήριγμα της οικογένειας, όμως το καθεστώς ρίχνει βαριά τη σκιά του σε ανθρώπους που νιώθουν και θέλουν να είναι … ελεύθεροι.

11 πράγματα για τους πρωταγωνιστές που ίσως δεν τα έχετε ξανακούσει

1. Ο Τάσος Χαλκιάς υποδύθηκε για λίγα επεισόδια τον πατέρα της φαμίλιας των Σεβαστών δηλαδή του Δούκα, της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Για αυτό το ρόλο δεν πληρώθηκε πότε καθώς έτσι ο ίδιος επιθυμούσε.

2. Ο ηθοποιός Γιάννης Φέρτης ξεκίνησε στην σειρά και μάλιστα γυρίστηκαν κάποια επεισόδια με αυτόν καθώς είχε το ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη, όμως για προσωπικούς λόγους αποχώρησε. Τη θέση του πήρε ο Παύλος Ορκόπουλος όπου και υποδύεται τον απόστρατο «Ταξίαρχο».

3. Η Μαρία Κίτσου, όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει γιατρός ή αρχαιολόγος. Στη συνέχεια, όμως, στράφηκε στη Θεολογία και, μετά, στη Δραματική. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο θεατρικό σανίδι, είχε γίνει η κηδεία του πατέρα της, που δεν κατάφερε να την καμαρώσει.

4. Ο Αναστάσιος Ροίλος η αλλιώς «Νικηφόρος» στις Άγριες Μέλισσες, έχει αποκαλύψει ότι είναι υποχόνδριος. Ενώ είπε πώς η παραγωγή επικοινώνησε μαζί του για το ρόλο, μέσω Facebook.

5.Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που στη σειρά υποδύεται τον Λάμπρο, είχε παίξει σε διαφημιστικό για καραμέλες για τον λαιμό παριστάνοντας τον Ταρζάν, φορώντας μια περούκα με μακριά κόμη.

6. Ο Λεωνίδας Κακούρης ο «αδίστακτος» Δούκας Σεβαστός αποκάλυψε πώς προτιμούσε να έχει τον ρόλο του καλού, παρά του κακού. Όμως δεν τα κατάφερε.

7.Η Μαρία Αντουλινάκη, που παίζει την «Αγορίτσα, είχε αναλάβει στο παρελθόν αντίστοιχο ρόλο, δηλαδή της οικονόμου του σπιτιού, της Δήμητρας και του Θοδωρή, στο επιτυχημένο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».

8. Η Μαρία Κίτσου η «Λενιώ» έχει ξαναπαίξει και σε άλλη σειρά εποχής και υποδύθηκε το ρόλο της Μαρίας Πολυδούρη, στον «Καρυωτάκη».

9. Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη που έπαιξε το ρόλο της «Θεοδοσίας», αποκάλυψε ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε κωμωδία. Όλοι οι ρόλοι που πρωταγωνίστησε ήταν δραματικοί. Η Χριστίνα γλύτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τη φονική φωτιά στο Μάτι, όπως και η οικογένειά της.

10. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που έπαιξε μόνο για 2-3 επεισόδια ως «Σέργιος Σεβαστός», είχε δεχτεί πρόταση να και από τη σειρά του Mega «Το Νησί», αλλά την απέρριψε.

11. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που πρωταγωνίστησε ως «Γιάννος» και κέρδισε τις εντυπώσεις, έπαιξε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ήταν το «ντεμπούτο» του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ