Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα πιάνεται στα χέρια με την Μυρσίνη

549

Εκτός ελέγχου θα βγει η Αγορίτσα με την Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες. Η αγαπημένη Αγορίτσα πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει για πάντα τον Δούκα και την Μυρσίνη, μη μπορώντας άλλο να στηρίζει τα εγκλήματά τους.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη την αποχαιρέτησαν με πόνο. Μέσα τους, βέβαια, το περίμεναν. Η Αγορίτσα κάποια στιγμή θα μάθαινε την φρικτή αλήθεια για το παρελθόν τους, όπως όλοι… Βέβαια, οι αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο τους γονείς, αλλά και τα παιδιά.

Πολύ σύντομα, η Αγορίτσα θα λυγίσει και θα ξεστομίσει στην Μυρσίνη αλήθειες που δε θα αντέξει να ακούσει, στις Άγριες Μέλισσες. Θα της τονίσει πως ο γιος της, ο Σέργιος, ήταν βιαστής, όσο κι αν εκείνη δεν ήθελε να το δεχτεί κι έκλεινε τα αυτιά της.

Η Μυρσίνη θα πέσει από τα σύννεφα. Η Αγορίτσα θα φροντίσει να της τονίσει τα λάθη του αγαπημένου της γιου. Όσο ζούσε, ήταν ένας βιαστής. Μάλιστα, έχει ένα παιδί, το οποίο κι εγκατέλειψε, όπως και την μητέρα.

Όταν οι Σεβαστοί μάθουν πως έχουν κι άλλο εγγόνι και μάλιστα παιδί βιασμού, θα ζητήσουν από την Αγορίτσα να τους οδηγήσει σε αυτό. Εκείνη θα αρνηθεί να σκαλίσει το παρελθόν, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσά τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ