Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ απειλεί τον Μελέτη – Η οριστική ρήξη

826

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι Σεβαστοί. Ο Δούκας συνεχίζει τα επικίνδυνα σχέδιά του κατά του συνεταιρισμού, με τον ανιψιό του να τον ακολουθεί πιστά.

Η Ανέτ, βλέποντας αυτή τη συμπεριφορά στις Άγριες Μέλισσες, απειλεί τον Μελέτη, προκαλώντας την οργή του. Μητέρα και γιος συγκρούονται, με τη ρήξη στη σχέση τους να είναι οριστική.

Πράγματι, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, οι σχέσεις των δύο ηρώων δε θα φτιάξουν. Ο Μελέτης, μαζί με τους Αβάντες και τον Δούκα, θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων των πρωταγωνιστών. Οι κινήσεις του θα είναι ριψοκίνδυνες, ενώ όλο το Διαφάνι θα στραφεί εναντίον του. Πλέον, ο μοναδικός του σύμμαχος θα είναι ο Δούκας, στον οποίο βρίσκει έναν νέο πατέρα.

Η Ανέτ, παρακολουθώντας την καταστροφή να πλησιάζει, απειλεί τον Μελέτη, δίνοντάς του τελεσίγραφο, στις Άγριες Μέλισσες. Του τονίζει πως εάν δε σταματήσει αυτή την παράνοια με τον Δούκα, θα τον ξεγράψει οριστικά. Εκείνος, φυσικά, εξοργίζεται με τη συμπεριφορά της και την περιφρονεί. Μέλημά του είναι να σταθεί στο πλευρό του θείου του, ο οποίος τον στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Έτσι, η Ανέτ μαζεύει όλα της τα πράγματα και τις αναμνήσεις και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών. Βρίσκει στέγη και παρηγοριά στον Μιλτιάδη, όπου δηλώνει ξεκάθαρα με ποιανού το μέρος είναι. Για εκείνη, αδελφός και γιος έχουν διαγραφεί. Θλίψη, αλλά και οργή πλημμυρίζουν την ψυχή της πρωταγωνίστριας, η οποία ανησυχεί για τα χειρότερα που έρχονται.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ