Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ερωτεύεται ξανά πριν αρχίσει ο εφιάλτης

388

Ένα συγκινητικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, γεμάτο ερwτισμό και άρωμα από το Παρίσι. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, στις Άγριες Μέλισσες, χαρίζοντας σκηνές που το κοινό είχε να δει από τα πρώτα επεισόδια. Η σχέση τους φαίνεται να αναθερμαίνεται, με τους δύο ήρωες να δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν γάμο αυτοκαταστροφικό.

Ο Νικηφόρος έχει δείξει αρκετές φορές το πάθος του για την Ασημίνα. Παρά τα λάθη του παρελθόντος, η ζωή στο Παρίσι τον έχει ηρεμήσει αρκετά, βγάζοντας στην επιφάνεια τον ρομαντικό εαυτό του. Παρόλο που η ηρωίδα δείχνει αρκετά προβληματισμένη, αποφασίζει να χτίσει από την αρχή το καστράκι της. Ένα καστράκι από άμμο, δίπλα στη μανιασμένη θάλασσα…

Το «Σ’ αγαπώ» μετά από 6 χρόνια
Τα λόγια της Ασημίνας δίχασαν το κοινό της σειράς στο Twitter. Κάποιοι ζητωκραύγασαν που επιτέλους Νικηφόρος και Ασημίνα είναι μαζί στις Άγριες Μέλισσες, άλλοι όμως θύμωσαν με την απερισκεψία της. Είναι δυνατόν να ξεχάσει τόσο γρήγορα όλα όσα της έκανε ο Νικηφόρος τα τελευταία χρόνια; Κι όμως, η Ασημίνα συνειδητοποίησε πως η καρδιά δεν επιλέγει ποιον θα αγαπήσει. Απλώς αφήνεται στο συναίσθημα…

Όταν διάβασε τα χειρόγραφά του, λύγισε. Ο Νικηφόρος περιέγραφε το πως έβλεπε τον εαυτό του τα τελευταία χρόνια στον καθρέφτη. Έναν εαυτό καθόλου τέλειο, έναν εαυτό μισητό στους άλλους. Η Ασημίνα διάβασε αυτό που έβλεπε και η ίδια μπροστά της. Έναν άνθρωπο άκαρδο, έναν άνθρωπο άγνωστο, που μόνο πόνο και δυστυχία ξέρει να προκαλεί.

“Χτένισε τα καλοσχηματισμένα του μαλλιά, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη… Η ασχήμια, όμως, εκεί… Κανείς δε θα έβλεπε κάτι καλό πάνω του, κανείς δε θα τον αγαπούσε. Κι έτσι θα τελείωνε η ζωή του…”

Η αυτοκριτική του Νικηφόρου μέσα από τα κείμενά του, έκαναν την Ασημίνα να καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάει. Τον κοίταξε στα μάτια και του είπε αυτό το “Σ’ αγαπάω ακόμα” που συγκίνησε τους τηλεθεατές. Ένα ζευγάρι που πέρασε πολλά, έδειξε πως μπορεί να επιβιώσει στην καταιγίδα, αν υπάρχει ακόμα ο συνδετικός κρίκος, που ονομάζεται αμοιβαία αγάπη.

Ο ήλιος, πριν την καταιγίδα
Ο εφιάλτης θα ξεκινήσει σύντομα για το ζευγάρι. Οι ημέρες ξεγνοιασιάς που πέρασαν μαζί ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, θα σβήσουν σε μια στιγμή στις Άγριες Μέλισσες. Το Παρίσι θα μείνει ως μια γλυκιά ανάμνηση, μια ανάμνηση που δε θα γίνει ξανά πραγματικότητα. Η οριστική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, πλησιάζει. Η Ασημίνα θα επιμείνει για την επιστροφή τους στο Διαφάνι, υπογράφοντας το τέλος τους.

Ο Νικηφόρος θα της ζητήσει διαζύγιο, ενώ δε θα διστάσει να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, διεκδικώντας στα δικαστήρια το παιδί. Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται θα γίνουν αυτόματα εχθροί. Η υπόθεση αυτή θα τραβήξει για πολύ καιρό, με την Ασημίνα να βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης. Το παραμύθι για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο τελειώνει οριστικά, με την Δρόσω και τον Κωνσταντή να παίρνουν τη θέση τους…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ