Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη στο Σεσουάρ για Δολοφόνους

87

Το ένα απίστευτο νέο μετά το άλλο σκάει στο θεατρικό χώρο της Αθήνας, καθώς μετά την αποκάλυψη ότι η θρυλική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» θα αναβιώσει στο «Λαμπέτη» και όχι το «Αποθήκη», ήρθε να προστεθεί η αγαπημένη μας Δανάη Μιχαλάκη από τις «Άγριες Μέλισσες» στη διανομή!

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπουζιώτης, μετά τους Μέμο Μπεγνή και Τζένη Θεωνά, στη διανομή της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» προστίθεται η Δανάη Μιχαλάκη που έχει «τρελάνει» το τηλεοπτικό κοινό ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες!

Με βάση την ίδια πηγή, η Δανάη Μιχαλάκη θα ερμηνεύσει τη Σόφη, την κομμώτρια που έχει ένα μυστικό βόμβα!

H αγαπημένη μας Δρόσω, Δανάη Μιχαλάκη, συνεχίζει κανονικότατα και στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών του χρόνου!

Η αναβίωση του «Σεσουάρ για δολοφόνους» θα γίνει σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, και ο Τάσος Παπανδρέου αναλαμβάνει την παραγωγή της ιστορικής αυτής παράστασης.

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» έκανε απανωτά sold out επι 13 χρόνια στο θέατρο Αποθήκη. Ανέβηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 90, με την τελευταία παράσταση πίσω στο 2012. Άξιο λόγου δε οι εκπληκτικοί ηθοποιοί που πέρασαν από τη παράσταση, όπως οι Χατζηπαναγιώτης, Κόκλας, Ευρυπιώτης, Αλευράς, Καπουτζίδης, Ευείδη, Γαλανοπούλου, Μανέ και πολλοί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ