Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα βλέπει ξανά τον δολοφόνο του πατέρα της

240

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς προβλέπονται συγκλονιστικά. Όλοι οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν ξανά στην γνωστή δικαστική αίθουσα, με την Δόμνα να επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, δείχνοντας πως ο τρίτος κύκλος θα είναι ανατρεπτικός.

Η υπόθεση του Θέμελη θα ανοίξει ξανά, μετά από αρκετούς μήνες. Αντίστοιχα θα ανοίξει και η υπόθεση του Αλέξη Γραμματικού, για την οποία θα κατηγορηθούν οι Άβαντες. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα σταθούν μπροστά στο δικαστήριο, αυτή τη φορά ως κατηγορούμενοι.

Μόνο που, ο ένας από τους δύο θα έχει καταρρεύσει. Ο Δούκας Σεβαστός έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Ο χαμός του Μιλτιάδη και της Ανέτ, αλλά και η μεγάλη απόρριψη που δέχτηκε από τα παιδιά του, θα τον κάνουν να υποφέρει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μυρσίνη στέκεται βράχος δίπλα του και τον στηρίζει ψυχολογικά. Εκείνος, αρνείται να σηκώσει το βλέμμα του. Ο πόλεμος έχει κηρυχτεί μεταξύ των Σεβαστών και είναι τρομερά επικίνδυνος…

Η μέρα της δίκης

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα ξεκινήσει με μία μεγάλη δίκη, στην οποία θα παρευρεθεί και η Δόμνα. Ο Μελέτης θα αντικρίσει ξανά την αδελφή του, χωρίς να έχει το θάρρος να της απευθύνει το λόγο.

Η Δόμνα διψάει για δικαίωση. Θέλει να τιμωρηθεί ο Δούκας για τη δολοφονία του πατέρα της και δείχνει θάρρος και δυναμισμό, αυτές τις δύσκολες μέρες. Παρατηρητές θα είναι για πρώτη φορά οι αδελφές Σταμίρη, αποδεικνύοντας πως ο τροχός γυρίζει.

Απέναντι από τον Δούκα θα σταθούν ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη. Οι τρεις τους θα καταθέσουν ενάντια στον πατέρα τους, με την Μυρσίνη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Κι ενώ εκείνη ψάχνει τρόπους να εμποδίσει τα παιδιά της να της κάνουν κακό, ο Δούκας τους κοιτάζει στα μάτια, νιώθοντας το απόλυτο κενό. Το κακό που έχει κάνει δε θεραπεύεται και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ