Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ερωτεύεται τον γκέι γιο του Ακύλα

1169

Μία διαφορετική ιστορία θα δούμε στα νέα επεισόδια. Ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη, ο Λευτέρης, θα έρθει πάρα πολύ κοντά με την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι ο άνθρωπος που θα της ανοίξει την πόρτα στον χώρο του θεάματος, που τόσο πολύ επιθυμεί να μπει.

Μία πολύ ιδιαίτερη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες. Ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μετά την μετακόμισή του στο Διαφάνι, ο πατέρα του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα.

Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

Η ιδιαίτερη σχέση τους στη σειρά
Κι όμως, ο Λευτέρης και η Δρόσω θα έρθουν πολύ κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με τον νεαρό πρωταγωνιστή να την παρακινεί να ακολουθήσει τα όνειρά της. Η Δρόσω θα θαμπωθεί από την παρουσία του και από τον χαρακτήρα του.

Θα αισθανθεί ασφάλεια, θα δεθεί μαζί του, θα έρθουν πολύ κοντά. Ο Λευτέρης, όμως, είναι ερωτευμένος με άλλον και αρνείται να το παραδεχτεί, λόγω της καταπίεσης που δέχεται από την εποχή και από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα, η φιλία τους θα είναι πολύ δυνατή. Στην ιστορία αυτή, όμως, θα ενταχθεί και ο γιος του Τόλια, ο Θανασάκης, ο οποίος, ως έφηβος, ζει σε έναν δικό του κόσμο.

Φαίνεται πως οι δύο νεαροί θα ερωτευθούν. Με βάση τα τελευταία Spoilers, θα είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά, στα νέα επεισόδια της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ