Άγριες Μέλισσες: Η κακοκαιρία Μπάλος έπληξε και το Διαφάνι! Εικόνες θεομηνίας στο σετ της σειράς!

3253

Σήμερα (14/10), οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν κανονικά στο πόστο τους για τα γυρίσματα, όμως η κακοκαιρία τούς χάλασε τα σχέδια.

Η κακοκαιρία πλήττει την Αττική και η πολιτική προστασία έχει ήδη προειδοποιήσει για την ασφάλειά μας. Οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι και η κίνηση που έχει προκληθεί δεν λέει να τελειώσει.

Ωστόσο οι πρωταγωνιστές από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκαν κανονικά στο Διαφάνι καθώς έπρεπε να συνεχιστούν τα γυρίσματα της σειράς. Όμως, οι διακοπές των γυρισμάτων ήταν αρκετές διότι η έντονη βροχή εμπόδιζε την λήψη σκηνών, ειδικά στους εξωτερικούς χώρους του Διαφανίου.

Ο παπάς του χωριού, κατά κόσμον ο Κωστής Σαββιδάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα αστείο βίντεο που τον απεικονίζει να είναι τυλιγμένος με διαφάνεια για να προστατεύεται από τη βροχή, με τους συνεργάτες του, όπως ήταν φυσικό, να ξεσπούν σε γέλια.

Ταυτόχρονα ο τηλεοπτικός Κυριάκος (Βαγγέλης Αλεξανδρής) ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς που δείχνει τους πρωταγωνιστές να κάθονται χαλαρά στο καφενείο καθώς είχαν σταματήσει το γύρισμα. Ενώ δεν δίστασε να τραβήξει και ένα βίντεο με τον εξωτερικό χώρο του Διαφανίου, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο με τις βροντές και τις αστραπές να δίνουν και να παίρνουν.

Δείτε το βίντεο με σκηνές από το βροχερό Διαφάνι ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ