Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή σε ένα αιματοβαμμένο φινάλε – Αναίσθητος ο Κωνσταντής

2194

Νύχτα θανάτου σκεπάζει όλο το Διαφάνι. Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, στο οποίο ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα παλέψουν σώμα με σώμα με την φωτιά.

Την φωτιά που άναψε η Μυρσίνη και σκόρπισε τον τρόμο σε όλο το Διαφάνι. Όλη η περιουσία του Δούκα καταστρέφεται σε μια στιγμή.

Οι φωτιές ξεφεύγουν, παίρνουν άλλη κατεύθυνση και καίγονται όλα ολοσχερώς. Ο Δούκας τα χάνει όλα, μέσα σε ένα βραδύ. Το Διαφάνι, σύσσωμο, βγαίνει στους δρόμους και ουρλιάζει βοήθεια. Οι φωτιές πλησιάζουν και στο χωριό, με τον πανικό να κυριαρχεί. Η Μυρσίνη βλέπει το θέαμα και δυσανασχετεί που οι αδελφές Σταμίρη την γλίτωσαν.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα βρεθούν σε πολύ άσχημη θέση, δίνοντας μάχη με τη φωτιά, στις Άγριες Μέλισσες. Μόλις μάθουν τί έχει συμβεί, θα αφήσουν τις αδελφές Σταμίρη και θα τρέξουν στους γονείς τους, απαιτώντας εξηγήσεις. Οι αδελφές Σταμίρη θα μείνουν υπό την προστασία του Μιλτιάδη, ο οποίος θα δώσει την ίδια του τη ζωή για να τις σώσει.

Ο Κωνσταντής θα συρθεί αναίσθητος από τις φλόγες, με τον Δούκα να φρικάρει. Τα ίδια του τα παιδιά βρίσκονται κοντά στο θάνατο. Η Ανέτ θα τρέξει στον Μελέτη να τον ρωτήσει εάν ευθύνεται εκείνος για τις φωτιές. Η απάντησή του θα της δώσει την χαριστική βολή. Η νύχτα θανάτου έφτασε.

Ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν και πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα στο Διαφάνι, μέσα από τα αποκαΐδια;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ