Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη δίνει το παιδί στην Ασημίνα κρυφά

363

Μετά τη δίκη του Βόσκαρη, ξεκινάει ο γολγοθάς της δεύτερης αδελφής Σταμίρη. Ο Νικηφόρος τρέχει την Ασημίνα στα δικαστήρια για το παιδί, με την Μυρσίνη, αλλά και όλους τους Σεβαστούς να παίρνουν θέση, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Τη μία στιγμή το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο στο Παρίσι, ενώ την άλλη βρίσκεται στα μαχαίρια.

Ο Νικηφόρος πετάει από το σπίτι την Ασημίνα, με αποτέλεσμα εκείνη να ζητάει προστασία από τις αδελφές της. Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα δουν τις τρεις αδελφές Σταμίρη πραγματικά ενωμένες. Αυτή τη φορά, Δρόσω και Λενιώ θα ενωθούν για την ευτυχία της Ασημίνας. Ένας πόλεμος ξεκινάει με Σεβαστούς και Σταμίρη ενάντια σε έναν και μοναδικό εχθρό: Στον Νικηφόρο.

Η Μυρσίνη στο πλευρό της Ασημίνας
Μετά την επιστροφή τους στο Διαφάνι, ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλους το διαζύγιο. Οι Σεβαστοί πέφτουν από τα σύννεφα, με την Μυρσίνη να επιμένει πως η Ασημίνα πρέπει να παραμείνει κοντά στο παιδί, στις Άγριες Μέλισσες. Ο γιος της, όμως, είναι κάθετος. Διώχνει την σύζυγό του και ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζύγιού, θολωμένος από οργή.

Μάλιστα, καθώς η Ασημίνα επιδιώκει διαρκώς να βλέπει το παιδί, ο Νικηφόρος της κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Έτσι, η πρωταγωνίστρια απομονώνεται στο πατρικό της σπίτι, βυθισμένη στην απόλυτη κατάθλιψη. Τότε είναι που η Μυρσίνη σκέφτεται σαν μάνα, αφήνοντας πίσω τον εκδικητικό της χαρακτήρα. Βλέπει την οικογένειά της να καταρρέει και αποφασίζει να δράσει.

Έτσι, η Μυρσίνη πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα, κρυφά από τον Νικηφόρο, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού ANT1, καταδέχεται να μπει ακόμη και μέσα στο σπίτι της ‘φόνισσας’, προκειμένου να ενώσει την οικογένειά της. Μαζί, συζητούν τρόπους για να δοθεί άμεσα μια λύση, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει στην Ασημίνα πως όλοι οι Σεβαστοί είναι στο πλευρό της.

Ο Νικηφόρος, όμως, μαθαίνει για τις επισκέψεις αυτές. Εξοργίζεται και φτάνει την κατάσταση στα άκρα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ