Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ξεφτιλίζει τον Μελέτη στο Διαφάνι

947

Η Πηνελόπη επιστρέφει δυναμική κι έτοιμη να καταστρέψει όλους όσους την πλήγωσαν στο παρελθόν.

Ο Μελέτης ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του με την Κορίνα, προσπαθώντας να ξεχάσει τον μεγάλο του έρωτα. Δύο χαρακτήρες που συνεχίζουν τη ζωή τους, με τη μοίρα να τους φέρνει ξανά κοντά. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης βρίσκονται μετά από καιρό στο Διαφάνι και ξεσπούν με τον χειρότερο τρόπο, στις Άγριες Μέλισσες.

Ένα τεράστιο διάστημα έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους. Η Πηνελόπη, ζει στο Παρίσι και σπουδάζει νομικά. Ο Μελέτης βρίσκεται στο πλευρό του Ακύλα και ανεβαίνει σταδιακά, όλο και πιο ψηλά.

Όλα αυτά, μέχρι η Πηνελόπη να επιστρέψει στο Διαφάνι και να μάθει την σκληρή αλήθεια. Να μάθει πως ο Μελέτης αρραβωνιάστηκε την κόρη του αδελφού του φονιά του Μιλτιάδη. Να ενημερωθεί για τη νέα του θέση, δίπλα στους δολοφόνους του Αλέξη…

Η Πηνελόπη εκτός εαυτού
Εκτός εαυτού θα βγει η Πηνελόπη με την άφιξή της στο Διαφάνι, μόλις δει πως ο Μελέτης στέκεται δίπλα στην Κορίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Με οργή και μεγάλη απογοήτευση θα τον κοιτάξει στα μάτια, περνώντας του το δικό της μήνυμα για αυτή του την κατάντια.

Ο Μελέτης θα καταρρεύσει μόλις την αντικρίσει. Μπορεί η νεαρή Κορίνα να τον έχει εντυπωσιάσει, στην πραγματικότητα, όμως, τα συναισθήματά του για την Πηνελόπη είναι αδύνατο να σβήσουν.

Το χαστούκι που του ρίχνει είναι η αρχή ενός νέου πόλεμου. Η αλήθεια για τη σχέση τους θα φτάσει στα αυτιά της Κορίνας σύντομα. Μόνο που εκείνη, θαμπωμένη από τον Μελέτη, θα πιστέψει μόνο εκείνον.

Η Πηνελόπη δε θα μείνει με δεμένα χέρια. Η εκδίκηση και ο ευτελισμός του Μελέτη σε όλο το Διαφάνι, ξεκινάει από μία Σεβαστού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Ακύλας να χρειαστεί να επέμβει, με τον χειρότερο τρόπο για την Πηνελόπη…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ